RT ler nasıl silinir?

İçindekiler:

  1. RT ler nasıl silinir?
  2. Atılan tweet nasıl silinir?
  3. Eski tweet nasıl silinir?
  4. Twitter silinir mi?
  5. Report Tweet ne demek?
  6. Tweetler topluca nasıl silinir?

RT ler nasıl silinir?

Retweetleri nasıl kapatabilirim? Bir hesabın paylaştığı içeriği beğenmiyorsanız Retweetlerini kapatabilirsiniz. Bir kullanıcının Retweetlediği Tweetleri görmeye son vermek için hesap profil sayfasında, Retweetleri kapat seçeneğini işaretleyin (iOS'ta dişli simgesine veya web ve Android'de taşma simgesine dokunun).

Atılan tweet nasıl silinir?

Tweet silme
  1. Adım 1. Üst menüde profil simgenize dokunun.
  2. Adım 2. Profil'e dokunun.
  3. Adım 3. Silmek istediğiniz Tweeti bulun.
  4. Adım 4. Tweetin üst kısmındaki simgesine dokunun.
  5. Adım 5. Tweeti sil öğesine dokunun.
  6. Adım 6. Onaylamak için Sil öğesine dokunun.

Eski tweet nasıl silinir?

TweetDeleter ile tüm tweetleri tek seferde silmenin iki kolay yolu vardır. İlk yol, kullanıcı panelindeki "tümünü seç" kutucuğunu tıklamak ve ardından "Sil" düğmesine basmaktır. İşte bu kadar.

Twitter silinir mi?

Twitter hesabınızı silme 30 günlük devre dışı bırakma döneminin ardından Twitter hesabınız kalıcı olarak silinir. Hesabınıza bu 30 gün boyunca giriş yapmamanız Twitter hesabınızı kalıcı olarak silmek istediğiniz anlamına gelir. Hesabınız silindiğinde artık sistemlerimizde bulunmaz.

Report Tweet ne demek?

Twitter Kuralları'nı veya Hizmet Şartlarımızı ihlal eden Tweet, Liste ve Direkt Mesajları bildirebilirsiniz. Bildirebileceğiniz ihlal örnekleri arasında taciz içeren veya zararlı içerikler, spam mesajlar, taklitçilik, telif hakkı veya ticari marka ihlalleri bulunur.

Tweetler topluca nasıl silinir?

Tüm tweetleri veya beğenileri Silmek için kullanıcı paneline git, tüm tweetleri Sil seçeneğini seç ve onayla. İşte bu kadar. Ancak onaylamadan önce iki kez düşünmeni öneririz - tüm tweetlerin silinecek ve Twitter zaman akışından kalıcı olarak kaldırılacak.