Kaş ücreti ne kadar?

İçindekiler:

  1. Kaş ücreti ne kadar?
  2. Erkek kaş alma kaç TL?
  3. Kaş ne zaman alınmalı?
  4. Kaş boyama kalıcılığı ne kadar?

Kaş ücreti ne kadar?

Kaş kontürü fiyatları merkezimide 7 TL arasındadır. Kaş Kontürü, Kalıcı Eyeliner, Kalıcı Dipliner, Dudak Renklendirme, Dudak Gençleştirme.... Kalıcı Kaş Kıl Tekniği Fiyat ları merkezimide 7 TL arasındadır. Microblading Fiyat ları merkezimide 7 TL arasındadır.

Erkek kaş alma kaç TL?

Lazer epilasyon uygulamaları yapıldığı merkeze göre fiyat farklılıkları gösterebilir ama genelde çok uygun fiyatlarla yapılmaktadır. TL arasında bir fiyat aralığı olan kaş lazer epilasyonu kalıcı olduğu için her hafta kuaföre verilen ücretle mukayese edildiğinde çok daha avantajlıdır.

Kaş ne zaman alınmalı?

Kaşlarınızı her zaman duştan sonra alın. Gözenekleriniz duştayken sıcak su ve buhardan etkilenerek açılır ve cildinizi nemlendirirken kıl kökleriniz beslenir. Köklerinin beslenmesi , kaşlarınız daha hızlı uzamasına neden olur.

Kaş boyama kalıcılığı ne kadar?

Bu işlemde en önemli kısım göz sağlığı olduğu için kaş kirpik boyama yapılırken kaliteli boyaların kullanılması çok önemlidir. Boyama işlemi yapacak kişinin de uzman olması da önemlidir. Kullanılacak boyanın sağlık bakanlığından onaylı olması gereklidir. Boyama işleminde kalıcılık süresi 1,5 ay civarında olmaktadır.