Kitap sipariş nasıl iptal edilir?

İçindekiler:

  1. Kitap sipariş nasıl iptal edilir?
  2. Trendyol sipariş iptal edince para geri geliyor mu?
  3. Sipariş ödemesi onay bekliyor ne demek?
  4. Kapıda ödeme ile gelen kargoyu almazsak ne olur?
  5. Trendyol siparişimi iptal edersem para ne zaman iade edilir?

Kitap sipariş nasıl iptal edilir?

Web site ve mobil uygulamamızdaki sipariş alanı içinden siparişinizin üzerine tıklayıp SİPARİŞ DETAY sayfasına ulaşarak ''İptal Talebi'' butonuna tıklayıp siparişinizin tamamı için iptal talebi oluşturabilirsiniz.

Trendyol sipariş iptal edince para geri geliyor mu?

Trendyol para iadesi, site üzerinden alınan bir ürünün iptalinden sonra yapılmaktadır. ... Daha sonra beğendikleri ürünleri satın alabilirler. Alınan bir üründe deforme, yanlış gönderim ya da beğenilmeme durumunda iptal edilebilir. İptal edilen ürünler incelemeden geçtikten sonra müşteriye para iadesi yapılmaktadır.

Sipariş ödemesi onay bekliyor ne demek?

Onay Bekliyor : Kredi Kartı haricindeki bir ödeme yöntemi ile gelen sipariş ilk geldiğinde onay bekliyor durumunda olur. Onay bekliyor durumundayken ürün stoktan düşmemektedir. ... Aktif yaparsanız siparişleriiniz tüm ödeme yöntemlerinde "onaylandı" olarak gelecektir.

Kapıda ödeme ile gelen kargoyu almazsak ne olur?

Alıcı kargoyu kabul etmeyerek aynı zamanda satış sözleşmesinin kendisine düşen teslim yükümlülüğünü de yerine getirmemiş olmaktadır. Bu nedenle satıcı sözleşmede yer almasa dahi Borçlar Kanunu'na dayanarak mahkemede alıcının satılan ürünü sebepsiz yere teslim almaması üzerine temerrüt hükümlerine dayanabilir.

Trendyol siparişimi iptal edersem para ne zaman iade edilir?

Trendyol sipariş iptali para iadesi ne zaman? İade edilen ürün inceleme aşamasından geçecektir. Para iadesi ise 2 ile 10 gün arasında hesaba aktarılır. Eğer ürün taksitle alınmışsa ücretin tamamı bankaya Trendyol tarafından ödenir.