Isfanbul biletleri ne kadar?

İçindekiler:

  1. Isfanbul biletleri ne kadar?
  2. Vialand yaş sınırı kaç?
  3. Vialand Tema Park doğum gününde bedava mı?
  4. Vialand AVM nerede nasıl gidilir?
  5. Istanbulda roller coaster nerede var?
  6. Vialanda gitmek için hangi durakta inmek lazım?
  7. Isfanbul nerede nasıl gidilir?
  8. Isfanbul AVM nasıl giderim?
  9. Beşiktaştan forum istanbula nasıl gidilir?
  10. Bayrampaşa IKEA ya nasıl gidilir?
  11. Marmara Forum metro ile nasıl gidilir?

Isfanbul biletleri ne kadar?

ONLINE İNDİRİMLİ BİLET Kampanya kapsamında İsfanbul.com üzerinden TAM – ÇOCUK ayrımı olmaksızın biletinizi %60ı aşan indirimle 269 TL yerine 99,00 TL'ye daha avantajlı bir şekilde satın alabilirsiniz.

Vialand yaş sınırı kaç?

Yaş Sınırı: Vialand 360 yaş sınırı 13 yaş ile sınırlı olmaktadır. Boy sınırı: Vialand 360 boy sınırı en az 140 cm olması gerekmektedir.

Vialand Tema Park doğum gününde bedava mı?

Türkiye'nin dünya standartlarındaki ilk ve tek tema parkı Vialand, doğum günü olan ziyaretçilerini ücretsiz ağırlıyor. Vialand gişelerinden ya da www.vialand.com adresindeki doğum günü formunu doldurarak, doğum gününde kimliği ile gelen tüm misafirler, Vialand Tema Park'a ücretsiz giriş...

Vialand AVM nerede nasıl gidilir?

yönüne giden 39Y Hatlı otobüse binin. Otobüs Cumhuriyet İlköğretim Okulu Durağı na geldiğinde inin. Çamlık Caddesini takiben bir miktar yürüyerek Vialand (İsfanbul) AVM'ye ulaşabilirsiniz. Vialand (İsfanbul) AVM ile Vialand (İsfanbul) Tema Parkı arasında sürekli ring servisleri bulunmaktadır.

Istanbulda roller coaster nerede var?

Dünyanın dört bir yanından, herkes onun için sırada bekliyor! O eşi benzeri olmayan bir adrenalin deneyimiyle seni Türkiye'nin ilk tema parkı İsfanbul'da bekliyor.

Vialanda gitmek için hangi durakta inmek lazım?

Kadıköy Söğütlüçeşme'den Metrobüs ile Zincirlikuyu'da inerek Levent-Sarıyer çıkışından çıktığınızda önünüzde otobüs duraklarından 49Z numaralı otobüse binerek Çamlık Caddesi durağında indiğinizde İsfanbul'a ulaşabilirsiniz.

Isfanbul nerede nasıl gidilir?

Vialand Eğlence Parkı'na TEM ya da E5 üzerinden ulaşabilirsiniz. Ben parka giderken telefonumun harita uygulamasını bolca kullanmak durumunda kaldım çünkü parkın olduğu alan biraz karışık… Vialand, İstanbul'un Eyüp İlçesi'ne bağlı Yeşilpınar Mahallesi'nde yer alıyor.

Isfanbul AVM nasıl giderim?

İsfanbula gelmek için kullanabileceğiniz toplu taşıma listesine buradan ulaşabilirsiniz.

  1. ŞİŞLİ – YUNUS EMRE MAH.
  2. 49Z. ZİNCİRLİKUYU METROBÜS - YEŞİLPINAR.
  3. 99Y. EMİNÖNÜ- YEŞİLPINAR.
  4. 36T. TAKSİM - CEBECİ
  5. 94Y. BAKIRKÖY - YEŞİLPINAR.
  6. EMİNÖNÜ - AKŞEMSEDDİN.
  7. 39O. OTOGAR - YEŞİLPINAR.
  8. 39D. YENİKAPI - YEŞİLPINAR.

Beşiktaştan forum istanbula nasıl gidilir?

Beşiktaş tarafında DT2 numaralı Ringlere binip 17 durak sonra Şişli Merkez durağında inmeniz gerekmektedir. Daha sonra Mecidiyeköy metrobüs hattına geçip 34A, 34AS, 34BZ numaralı metrobüslerden birine binip 4 durak sonra (4dk.) Okmeydanında inmeniz gerekmektedir.

Bayrampaşa IKEA ya nasıl gidilir?

Taksim'den Taksim Metrosuyla Mecidiyeköy-Şişli istasyonunda inip Avcılar yönüne giden Metrobüse binerek Merter durağında inip Yenikapı-Havalimanı metrosuna aktarma yapınız. Metronun Kocatepe durağında indiğinizde İkea Bayrampaşa'ya ulaşabilirsiniz.

Marmara Forum metro ile nasıl gidilir?

Marmara Forum Alışveriş Merkezi'ne Nasıl Gidilir? Zeytinburnu İstasyonu'nda inip Çobançeşme Koşuyolu Caddesi'ni takip ederek Marmara Forum'a ulaşabilirsiniz. İncirli Metrobüs durağı ile arasında 50 metre bulunan Bakırköy metro istasyonu durağından İsmail Araz Bulvarı'nı takip ederek Marmara Forum'a ulaşabilirsiniz.