Diş Beyazlatıcı evde nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Diş Beyazlatıcı evde nasıl yapılır?
  2. Dişlerde sigara lekesi nasıl çıkar Evde?
  3. Dişleri beyazlatma nasıl yapılır?
  4. Diş arkasındaki sarı lekeler nasıl temizlenir?
  5. Diş Beyazlatılır mı?

Diş Beyazlatıcı evde nasıl yapılır?

Evde diş beyazlatmak isteyenler limon ve karbonat karışımını kullanabilirler. Bir çay kaşığı karbonatı bir kabın içerisine atarak üzerine limon sıkınız. Daha sonra karışımda köpükler oluşana kadar karıştırınız. Daha sonra diş fırçanıza karışımdan bir miktar sürerek dişlerinizi fırçalayabilirsiniz.

Dişlerde sigara lekesi nasıl çıkar Evde?

Sofra tuzu uygulaması: Beyazlatma konusunda aktif kömür ya da karbonat yöntemi kadar etkili değildir ancak müthiş bir temizleyicidir. Diş fırçanızı ıslatın ve fırçayı sofra tuzuna batırın. Ardından dişlerinizi yavaş bir şekilde 3 dakika boyunca fırçalayın. Sofra tuzu yöntemini haftanın iki günü uygulayabilirsiniz.

Dişleri beyazlatma nasıl yapılır?

Dişlerinizi normal diş macununuz ile fırçalayıp ağzınızı iyice çalkalayın. Daha sonra bir çay kaşığı karbonat, 1 çay kaşığı adaçayı ve bir çay kaşığı tarçını güzel bir şekilde karıştırın. Bu işlemi her akşam yatmadan önce tekrarlayın. Çok değil 1 hafta boyunca dişlerinizde meydana gelen beyazlığı fark edeceksiniz.

Diş arkasındaki sarı lekeler nasıl temizlenir?

Lekelere karşı kullanılabilecek ilk akla gelen yöntem karbonattır. Diş fırçasına bir miktar karbonat dökerek dişlerinizi fırçalayın. Sonrasında tekrar diş macununuz ile fırçalayın. Bu işlemi haftada iki kez tekrarlayarak lekelerden kurtulabilirsiniz.

Diş Beyazlatılır mı?

Herkes diş beyazlatma işlemi yaptırabilir mi? İşleme engel herhangi bir diş ve diş eti hastalığı olmayan herkes diş beyazlatma tedavisi uygulatabilir, ancak beyazlatma öncesi diş hekimi muayenesinden geçilmesi gerekir.