Urban Care kime ait?

İçindekiler:

  1. Urban Care kime ait?
  2. Urban saç ürünleri nerede satılıyor?
  3. Urban bitkisel mi?
  4. Urban Hair Care Series keratin nasıl kullanılır?
  5. Urban Care Türk malı mı?
  6. Urban Care sülfat var mı?
  7. Urban Care SLS var mı?
  8. Urban şampuan bitkisel mi?
  9. Urban şampuanda sülfat var mı?
  10. Keratin kremi nasıl kullanılır?
  11. Urban saç bakım kürü nasıl kullanılır?
  12. Selen Kozmetik kimin?
  13. Urban Care dimetikon var mı?
  14. SLS içermez ne demek?
  15. Urban keratin şampuan ne işe yarar?
  16. Urban şampuan sülfatsız mı?
  17. Urban sıvı saç kremi nasıl kullanılır?

Urban Care kime ait?

Selen Kozmetik bünyesinde üretilen Urban Care, yaklaşık 3,5 yıl önce pazara giren çok genç ama kısa sürede çok uzun yol kat etmeyi başaran bir marka. Marka gibi yaratıcısı Selen Yorgun da henüz 30'lu yaşlarının başında, genç ve enerjik bir kadın girişimci.

Urban saç ürünleri nerede satılıyor?

Urban ‌Care ürünlerini ‌Watsons'ta bulabilirsiniz.

Urban bitkisel mi?

İçerdiği bitkisel keratin teknolojisi sayesinde saçların ihtiyacı olan yeniden yapılanma, onarım ve korumayı sağlar. ... Silikon ve paraben içermez.

Urban Hair Care Series keratin nasıl kullanılır?

Nasıl Kullanılır: Nemli veya kuru saç uçlarınıza eşit miktarda uygulayınız. Sonrasındadilediğiniz gibi şekillendirebilirsiniz. Öneri: Saç bakımını tamamlamak adına haftalık saç bakım maskesi uygulamayıihmal etmeyiniz. Kimler Kullanabilir:Aşırı yıpranmış saçlar için kullanıma uygundur.

Urban Care Türk malı mı?

İSTANBUL - Kozmetik sektöründe varlığını sürdüren Selen Kozmetik büyüyerek ithalatçı kimliğinin yanı sıra 3 yıl önce kendi markası Urban Care saç bakım ürünlerini çıkarttı. Urban Care, kısa sürede yerli bir marka olarak global devlerle kişisel bakım marketlerinin satış sıralamasında yarışır hale geldi.

Urban Care sülfat var mı?

Kökten uca besleyici özelliği vardır. Saçların daha kalın ve güçlü görünmesini sağlar. Sülfat, paraben ve silikon içermez.

Urban Care SLS var mı?

Saçların daha kalın ve güçlü görünmesini sağlar. Sülfat, paraben ve silikon içermez.

Urban şampuan bitkisel mi?

Sağlıkla, daha hızlı uzayan saçlar vaad eder. İçerdiği bitkisel keratin teknolojisi sayesinde saçların ihtiyacı olan yeniden yapılanma, onarım ve korumayı sağlar. Silikon ve paraben içermez. Kullanımı: Islak saça masaj yapılarak uygulanır, ardından durulanır.

Urban şampuanda sülfat var mı?

Ekstra dolgunlaştırıcı & nemlendirici, sağlıklı uzamaya yardımcı saç bakım şampuanı, kuru ve yavaş uzayan, cansız saçlar için geliştirilmiştir. ... Saçların daha kalın ve güçlü görünmesini sağlar. Sülfat, paraben ve silikon içermez.

Keratin kremi nasıl kullanılır?

  1. Saçınızı sıcak suyla ve silikonsuz organik bir keratin şampuan ile 2 defa iyice yıkayın ve krem kullanmadan saçınızı havluyla iyice kurutun. ...
  2. Liquid Keratin Serum, saç dipleri hariç tüm saçınıza boya yapar gibi sürün ve kuruyuncaya kadar 5-10 dakikada bir tarakla tarayın.
Daha fazla öğe...

Urban saç bakım kürü nasıl kullanılır?

Kullanımı : 1. uygulama alternatifi : Şampuan ve krem sonrası ıslak saç boy ve uçlarına uygulanır. 2 dakika bekletilir, ardından durulanır. 2. uygulama alternatifi : Yıkama öncesinde de tüm saça yoğun olarak uygulanıp dilediğiniz kadar bekletip ardından durulanabilir. Sonrasında şampuan aşamasına geçilir.

Selen Kozmetik kimin?

Girişimci Bülent Yorgun tarafından 1997 yılında kurulan yerli kozmetik markası Selen Kozmetik, saç bakım ve güneş bakım kategorilerinde 90'a yakın ürünü tüketicilerle buluşturuyor.

Urban Care dimetikon var mı?

saç kremini özellikle tavsiye derim saçı güzel toparlıyor. kahverengi olan şampuanı ve saç kremiyle john frieda frizz ease ile kapışabilecek marka. içinde de dimetikon falan yok. ...

SLS içermez ne demek?

Özellikle diş macunu ile beraber şampuanlarda yaygın kullanılan bir yapıdır. Bu doğrultuda SLS içermez kelime grubu ise, diş macunu ya da şampuan gibi birçok değişik üründe bulunmaz anlamına gelmektedir. Özellikle tehlikeli bir madde olduğu için böyle bir bileşim olmadığı ürünlerde bu ibare öne çıkar.

Urban keratin şampuan ne işe yarar?

Biotin ve Keratin içeren dökülme karşıtı ve sağlıklı uzamaya yardımcı saç bakım şampuanı, zayıf yapıdaki saçlar için geliştirilmiştir. ... İçerdiği bitkisel keratin teknolojisi sayesinde saçların ihtiyacı olan yeniden yapılanma, onarım ve korumayı sağlar.

Urban şampuan sülfatsız mı?

Ekstra dolgunlaştırıcı & nemlendirici, uzamaya yardımcı saç bakım şampuanı, kuru ve yavaş uzayan, cansız saçlar için geliştirilmiştir. İçeriğindeki Hyaluronic Acid, kuru ve nemsiz saçları neme doyurur. ... Saçların daha kalın ve güçlü görünmesini sağlar. Sülfat, paraben ve silikon içermez.

Urban sıvı saç kremi nasıl kullanılır?

Kullanımı : Banyo sonrası nemli / ıslak saça iyice çalkalanarak sprey edilir. Gün içerisinde kuru saça da uygulanabilir. Durulama gerektirmez. Daha etkili sonuçlar için Intense Keratin serisinin diğer ürünleri ile birlikte kullanılması tavsiye edilir.