Auzef 180 kuralı ne demek?

İçindekiler:

  1. Auzef 180 kuralı ne demek?
  2. Auzef 180 kuralı kalktı mi?
  3. Istanbul Üniversitesi Açıköğretim ders geçme notu kaç?
  4. Auzef nasıl mezun olunur?
  5. Auzef AKTS ne demek?
  6. Auzef kaç krediye kadar ders alınır?

Auzef 180 kuralı ne demek?

i) Bir öğrencinin tamamladığı son iki yarıyıldaki AGNO'larının her ikisi de 1.

Auzef 180 kuralı kalktı mi?

İstanbul Üniversitesi Senatosu tarafından tarihinde alınan karar uyarınca Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesinde 2019 – 2020 eğitim öğretim yılında ders seçme ve başarı durumunun tespitinde 1.

Istanbul Üniversitesi Açıköğretim ders geçme notu kaç?

AUZEF DERS GEÇME NOTU KAÇ? Öğrencilerin, yarıyıl/yıl içi etkinlik notlarına bakılmaksızın bir dersten koşullu veyadoğrudan geçebilmeleri için açıköğretim programlarında yarıyıl/yılsonu sınavından 100 (yüz) tam puan üzerinden en az 40 (kırk), uzaktan öğretim programlarında ise en az 50 (elli) puan almaları gerekir.

Auzef nasıl mezun olunur?

Mezuniyet Hakkı > Ön lisansta 4. Dönem, Lisansta 8. Dönem öğrencisi olmanız gerekmektedir. – Transkript belgesinde bu şartları sağlayan öğrenciler Mezuniyet hakkı kazanmış olur. Mezuniyet hakkı kazanan öğrencilerimizin işlemleri, tek ders sınavının ardından tarafımızca tamamlanacaktır.

Auzef AKTS ne demek?

AKTS kredisi, ders ünitelerini tamamlamak için gerekli öğrenci iş yükünü gösteren (1 ile 60 arasında) sayısal değerdir. Bu değer, bir kurumdaki yıllık akademik çalışma içerisinde her bir dersin gerektirdiği iş yükünü gösterir. ... AKTS' de, 60 kredi 1 yıllık; 30 kredi ise bir dönemlik iş yüküne karşılık gelir.

Auzef kaç krediye kadar ders alınır?

Kayıtlı olduğu ön lisans programında en az 120 AKTS kredilik ders alıp, tüm dersleri başarıyla tamamlayan, FF notu olmayan, AGNO'su en az 2,00 olan ve diğer yükümlülükleri yerine getiren öğrenciye, kayıtlı olduğu programın ön lisans diploması verilir.