Mucize Doktor hikayesi gerçek mi?

İçindekiler:

  1. Mucize Doktor hikayesi gerçek mi?
  2. Gerçek Ali Vefa kimdir?
  3. Doktor Ali Vefa hangi dizilerde oynadı?
  4. Mucize Doktor nereden esinlendi?
  5. Mucize Doktor sonunda ne oluyor?
  6. Dr Ferman kimdir?

Mucize Doktor hikayesi gerçek mi?

Başrolünde Orlando Bloom'un oynadığı 2011 yapımı film pek beğenilmese de, bu orijinal hikayeyi sinemaya da taşımış oldu. Bu hikaye gerçek bir olaya dayanmasa da mucize doktor Ali Vefa'nın durumu gerçek. Tam ismi savant sendromlu otizm olan bu durum, dünyada çok sık olmasa da görülen bir durum.

Gerçek Ali Vefa kimdir?

Taner ÖlmezMucize Doktor Ali Vefa/Canlandıran

Doktor Ali Vefa hangi dizilerde oynadı?

2018 yılında, Müslüm Gürses'in hayatını konu alan Müslüm filminde ''Ahmet Akbaş'' karakterini oynadı. 2019 yılından 2021 yılına kadar Mucize Doktor dizisinde Ali Vefa karakterini canlandırdı.

Mucize Doktor nereden esinlendi?

Mucize Doktor, MF Yapım imzalı, ilk bölümü tarihinde yayımlanan, senaryosu Pınar Bulut ve Onur Koralp tarafından yazılan medikal drama tarzındaki Türk televizyon dizisi. 2013 yapımı Güney Kore dizisi olan Good Doctor'dan uyarlanmıştır.

Mucize Doktor sonunda ne oluyor?

MUTLU SONLA VEDA ETTİ Mucize Doktor'un final bölümünde Ali Vefa ile sevgilisi Nazlı sonunda evlendi. Hatta Ali Vefa ve Nazlı bebeklerini kucaklarını aldı.

Dr Ferman kimdir?

Onur Tuna (d. 2 Temmuz 1985, Çanakkale ), Türk sinema, tiyatro ve dizi oyuncusu. Filinta ve Bi Küçük Eylül Meselesi adlı yapımlarla adını duyuran Onur Tuna'nın; ailesi aslen Selanik göçmeni olup babasıyla abisi matematik öğretmenidir.