En kaliteli implant markası nedir?

İçindekiler:

  1. En kaliteli implant markası nedir?
  2. İmplant güvenilir mi?
  3. Bir günde kaç implant yapılabilir?
  4. Implant diş ömrü kaç yıl?

En kaliteli implant markası nedir?

ITI Straumann : En çok bilinen implant markalarındandır. Uzun ömürlü ve dayanıklıdır. Nobel biocare : İsviçre menşeili, implantı ilk icat eden markadır ve çok kalitelidir.

İmplant güvenilir mi?

İmplant güvenli bir yöntem midir? Gerekli tüm tetkikler ve incelemeler yapıldıktan sonra lokal anestezi ile implant uygulamalarI güvenli olarak gerçekleştirilebilir. Ancak dişhekimliğinde herhangi başka bir tedavi yönteminde görülebilecek komplikasyonlar implant tedavilerinde de gerçekleşebilmektedir.

Bir günde kaç implant yapılabilir?

Bir Günde 12 – 15 İmplant Yapılabilir! Örneğin alt çeneye 6 tane implant takılmasından 10 gün sonra üst çeneye implant yaptırmak gereklidir. Bazı durumlarda alt ve üst çeneye aynı anda implant diş yapılabilir. O zaman hastaya 12 – 15 tane implant takılmasında hiçbir mahsur yoktur.

Implant diş ömrü kaç yıl?

Diş implantlarına yeteri derecede özen gösterildiği sürece diş implantının ömrü ortalama 25 ile 30 yıl arasında değişiklik göstermektedir. Bunun için diş implantlarına çok iyi davranılması, doktor önerilerinin dışına çıkılmaması gerekmektedir. Diğer türlü diş implant süresi çok kısalacaktır.