Yurtdışında aranmak ücretli mi?

İçindekiler:

  1. Yurtdışında aranmak ücretli mi?
  2. Yurtdışı aramaları ne kadar?
  3. Türk Telekom yurt dışından gelen arama ücretli mi?
  4. Yurtdışı cep telefonu arama nasıl yapılır?
  5. WhatsApp sesli arama ücretli mi?
  6. Türkiyeden Rusyayı aramak ne kadar?

Yurtdışında aranmak ücretli mi?

Türkiye'den Yurt Dışını Arama Türkiye'deyken yurt dışından arandığımda ücretlendirilir miyim? Hayır, Türkiye'deyken yurt dışından arandığınızda ücretlendirilmezsiniz.

Yurtdışı aramaları ne kadar?

Standart Uluslararası Arama ve SMS Fiyatları
Sabit Hat (TL/dk.)Mobil Hat (TL/dk.)
Avrupa0,612,24
Rusya ve Bağımsız Devletler Topluluğu ve Kuzey Amerika*1,582,55
Orta Doğu2,802,80
Diğer3,473,47
1 satır daha

Türk Telekom yurt dışından gelen arama ücretli mi?

Yurt Dışı Aranma Paketi'ne kayıt olarak, KDV, ÖİV dahil 6,12 TL paket ücreti karşılığında 30 gün boyunca yurt dışında 60 dakika ücretsiz çağrı alma avantajından yararlanabilirsiniz. ... Fiyatlara KDV ve ÖİV dahildir. TT Mobil İletişim Hizmetleri A.Ş., fiyatları güncelleme hakkına sahiptir.

Yurtdışı cep telefonu arama nasıl yapılır?

Ülke dışından ülkemizde bulunmakta olan bir telefonun aranması gerektiğinde bu numaralar numaranın başına getirilmesi gerekmektedir. Diğer bir tabirle de +9 getirilmesi gerekmektedir. Yani 55 55 numaralı telefon numarasını yurt dışından aramak için yapılması gereken başına 009 (+9) getirilmesidir.

WhatsApp sesli arama ücretli mi?

WhatsApp'ın sesli arama işlevine sahip Android'li ve iOS'lu herhangi bir kullanıcıyı aramanız mümkün. İşlevi kullanarak Türkiye dışında yaşayan bir arkadaşınızı aradığınızda da ücret ödemeyeceksiniz (veri ücretleri dışında), çünkü tüm veriler, mobil veri planınız veya Wi-Fi üzerinden iletiliyor.

Türkiyeden Rusyayı aramak ne kadar?

tarihi itibarıyla, faturalı mobil hat ile Türkiye'den Avrupa bölgesi yönüne sabit hatlara yapılan aramalar 1,8TL/DK, mobil hatta yapılan aramalar 4TL/DK; Rusya ve Bağımsız Devletler Topluluğu ve Kuzey Amerika bölgesi yönüne sabit hatlara yapılan aramalar 2,36TL/DK, mobil hatta yapılan aramalar 4,5TL/DK; ...