Tarçın Göbek yağlarını eritir mi?

İçindekiler:

  1. Tarçın Göbek yağlarını eritir mi?
  2. Tarçınlı su kaç gün içilmeli?
  3. Tarçınlı su içmek ne işe yarar?
  4. Çubuk tarçın suda ne kadar bekletilmeli?
  5. 1 5 litre suya kaç çubuk tarçın?

Tarçın Göbek yağlarını eritir mi?

Yağ dokularını kolayca eritir. Karın bölgesindeki yağlardan kurtulmak için Tarçın oldukça etkilidir. Tarçının içerisindeki enzimler, karın bölgesindeki kan damarlarını uyararak özellikle karın zayıflaması ve göbek eritme sürecini hızlandırmaktadır” diye konuştu.

Tarçınlı su kaç gün içilmeli?

Karışımı sabah aç karnına ya da akşam yatmadan önce bir bardak olmak üzere için. 15 gün içerisinde net sonuçlar alabileceğiniz tarçınlı su diyetini 15 günden fazla uygulamamak gerekiyor. Tek seferde çok miktarda hazırlamak istiyorsanız 5 su bardağı suya 4 adet tarçın ekleyerek de hazırlayabilirsiniz.

Tarçınlı su içmek ne işe yarar?

TARÇINLI SUYUN FAYDALARI İştahı bastırarak kişiyi uzun süre tok tutma özelliğine sahiptir. Böylece tatlı krizlerinin önüne geçer. Anti bakteriyel özellikler taşıyan tarçın sindirimi zorlaştıran bakterilerden de kurtulmanızı sağlar. Kötü kolesterol seviyesini düşürür, iyi kolesterole ise faydası vardır.

Çubuk tarçın suda ne kadar bekletilmeli?

ÇUBUK TARÇINLI SU NASIL İÇİLİR? Sabah uyandığınızda aç iken ya da uyumadan önce içilmesi uygun olan tarçınlı su kürünü 10 gün boyunca içerseniz, vücudunuzdaki dinçliği ve değişimi fark edeceksiniz. En fazla 15 gün içilmesi tavsiye edilen tarçınlı su kürünün uygulanması ile olumlu sonuçlar elde edebilirsiniz.

1 5 litre suya kaç çubuk tarçın?

Çubuk tarçınla hazırlamak için ise: 1 litre suya 1 çubuk tarçın atarak, hem su ihtiyacını karşılamak hem de tarçının etkilerinden faydalanmak için gün boyu aralıklarla tüketilebilir. Tercihe göre içerisine zencefil, zerdeçal gibi yağ yakıcı diğer baharatlar veya limon suyu eklenebilir.