Buz Edici Sprey ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Buz Edici Sprey ne işe yarar?
  2. Nexcare soğutucu sprey ne işe yarar?
  3. Freeze spray ne işe yarar?
  4. Ice sprey Pic Solution ne işe yarar?
  5. Perfect Freeze dondurucu sprey ne işe yarar?
  6. Doline jel nedir ne işe yarar?

Buz Edici Sprey ne işe yarar?

Soğutucu sprey metalleri ve zincirleri büzüp kolayca montaj yapma olanağı sunar. Elektrikli bölgelerdeki kusurların bulunması ve düzeltilmesi işlemlerinde kullanılır. Kullanım Alanları : Üretim ve tamir işleri yapılan yerlerde bakım ve onarım amaçlı kullanılır.

Nexcare soğutucu sprey ne işe yarar?

SOĞUTUCU SPREY NEDİR? Yüksek basınç ile sıvılaştırılmış gazlardan imal edilen soğutucu sprey, uygulandığı vücut bölümünde cilt ısısını hızla düşürerek tedavi amaçlı kullanıma uygundur. Tüp içinde sıvılaştırılmış gaz sıkıldığı bölgede cilt üzerine sıvı şekilde yayılır.

Freeze spray ne işe yarar?

Dondurucu Sprey. Cihazların ısıya karşı hassas olan devrelerinde elektrikle ilgili zaman zaman oluşan hataları bulmada etkili bir çözüm sağlar. Hatalı transistör, kapasitörleri,entegreleri ve diğer parçaları bulmamıza yardımcı olur. ... Aynı zamanda yapışan sakız, artıklar ve mum yağını çıkarmada etkilidir.

Ice sprey Pic Solution ne işe yarar?

Pic Solution Ice Sprey 150ML - Soğutucu Sprey 150 ml Ayrıntılar Tıbbi Özellikleri : Soğutucu özelliğe sahiptir. Önerilen Kullanım Yeri : Spor hekimliğinde ve topik olarak yüzeyin soğutulmasının istendiği durumlarda kullanılır.

Perfect Freeze dondurucu sprey ne işe yarar?

Dondurucu sprey cihazların ısıya karşı hassas olan devrelerinde elektrikle ilgili zaman zaman oluşan hataları bulmada etkili bir çözüm sağlar.Hatalı transistör kapasitörleri entegre ve diğer parçaları bulmamıza yardımcı olur.Lehim sırasında parçaları korur.

Doline jel nedir ne işe yarar?

- Bursit, - Omurga ve eklemlerin mekanik dejeneratif harabiyetlerine (spondiloz, artroz) bağlı olarak görülen yumuşak doku hastalıklarında endikedir. Romatoid artrit, ankilozan spondilit, osteoartrit, tendovajinit ve bursitlerde endikedir.