Dergi nedir TDK?

İçindekiler:

  1. Dergi nedir TDK?
  2. Dergilik ne demek?
  3. Turkcell Dergilik ücretli mi?
  4. Dergilik ücretsiz mi?
  5. Turkcell Dergilik nedir nasil kullanilir?
  6. Dergilik internet kazanma nasıl yapılır?
  7. Turkcell internet nasıl kazanılır?
  8. Turkcell bedava GB nasıl kazanılır?

Dergi nedir TDK?

a. Siyaset, edebiyat, teknik, ekonomi vb. konuları inceleyen ve belirli aralıklarla çıkan süreli yayın, mecmua: “Belki bu matbaanın işi ama dergiler elimize ulaşmazsa sizi sorumlu tutarız.” -A.

Dergilik ne demek?

Dergilik, zengin dergi seçeneklerinden dilediğinizi, iOS ve Android işletim sistemine sahip akıllı telefon ve tabletlerden okumanızı sağlayan dijital dergi okuma platformudur. Dergilik'te dergilerin hem güncel hem de eski sayılarına ulaşabilirsiniz. Bu sayede sevdiğiniz dergileri hep yanınızda taşırsınız.

Turkcell Dergilik ücretli mi?

Klasik Dergilik Paketi: Tarifesinde Dergilik faydası bulunan tüm Turkcell bireysel ve kurumsal müşterileri; tarifelerine ek bir ücret ödemeden Dergilik'teki yerli dergileri ve sınırlı sayıda ücretsiz gazeteleri okuyabilirler.

Dergilik ücretsiz mi?

Uçak ya da metroda çevrimdışı iken de okuma ve otomatik indirme özellikleri sunan Dergilik uygulaması Apple Store veya Google Play üzerinden ücretsiz olarak yüklenebiliyor.

Turkcell Dergilik nedir nasil kullanilir?

Tarifesine Dergilik eklenmiş Turkcell aboneleri, Dergilik uygulamasındaki yerli dergileri tarifelerine ek ücret ödemeden indirip okuyabilirler. Ek olarak, bu abonelerin dergi indirmek ve okumak için kullanacakları mobil internet yine tarifelerine eklenmiş Dergilik 5 GB mobil internet paketinden düşülür.

Dergilik internet kazanma nasıl yapılır?

Google Play ve IOS üzerinden dergilik uygulmasını telefonunuza indirip kullanıcı girişi yapmanız yeterlidir. Kullanıcı girişi yapmak için telefon numarasını ve 4 haneli şifrenizi girmeniz gerekmektedir. Turkcell dergilik bedava internet kazanmak için tek yapmanız gereken uygulamayı telefonunuza indirmektedir.

Turkcell internet nasıl kazanılır?

Turkcell bünyesinde yer alan BİP uygulaması sayesinde siz de bedava internet kazanabilirsiniz. Turkcell bedava internet kazanmak için telefonunuzda BİP uygulamasının yüklü olması gerekmektedir. BİP uygulaması üzerinden “Sürpriz Nokta” kampanyasını takip edip, size belirtilen lokasyonlara gidip hediye kazanabilirsiniz.

Turkcell bedava GB nasıl kazanılır?

Turkcell salla kazan ile bedava internet kazanmak için yapman gereken ise Dijital Uygulaması içerisinde bulunan Salla Kazan kutusuna tıklayarak bedava internet kazanabiliyorlar. Her hafta salla kazan yaparak 10 GB kadar haftalık bedava internet hediyesini alabilirsiniz.