Tekirdağ Avşa kaç TL?

İçindekiler:

  1. Tekirdağ Avşa kaç TL?
  2. Tekirdağ'da hangi adalar var?
  3. Tekirdağ Avşa feribot kaç saat sürer?
  4. Tekirdağ'dan Avşa'ya nasıl gidebilirim?
  5. İDO Tekirdağ nereden kalkıyor?
  6. Avşa avcılar İDO kaç saat?
  7. Zeytinburnu Avşa kaç saat?

Tekirdağ Avşa kaç TL?

Tekirdağ Avşa seferleri yapan Öz kaptan Gemisi 2021 Güncel YAZ tarifesidir.Tekirdağ Avşa feribot seferleri fiyatları yolcu 60 TL, araçlar şöför dahil 160 TL'dir.

Tekirdağ'da hangi adalar var?

Konum olarak Marmara denizinin güney batı kesiminde yer alan ada Tekirdağ`a yakın tatil yerleri arasındadır. Çevresinde bulunan Marmara adası, Paşalimanı adası ve Ekinlik adası Avşa Adası`na yakın adalardır.

Tekirdağ Avşa feribot kaç saat sürer?

Tekirdağ ve diğer feribot noktalarından kalkan tüm araçlar ortalama 3 saatlik bir sürede Avşa Adası'na ulaşım sağlamaktadır.

Tekirdağ'dan Avşa'ya nasıl gidebilirim?

Tekirdağ'dan Avşa adasına yaklaşık 2 saat süren bir seyahat ile ulaşmanız mümkündür. Tekirdağ Avşa gemi seferleri özellikle tatilciler tarafından çok tercih edilmektedir. Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesi Akport Gümrüklü Limanı'ndan kalkan Tekirdağ-Avşa gemileri ile Avşa Adası'na gitmek mümkündür.

İDO Tekirdağ nereden kalkıyor?

2-3-4 Temmuz 2021 tarihli Tekirdağ – Marmara - Avşa seferlerinde İDO web sitesi, İDO Mobile İOS ve İDO Mobile Android uygulamasından fırsat kodunu kullanarak yapılan alımlarda 1 ALANA 1 BEDAVA. Kalkış limanı, Tekirdağ Akport Gümrüklü Limanı'dır (Süleymanpaşa eski cezaevi karşısı).

Avşa avcılar İDO kaç saat?

Avcılar Avşa Adası İdo Feribot Seferleri Temmuz Tarifesi 2021. Avcılar Avşa Adası seferleri başlamıştır. 1 saat 50 dakika süren seferlerle İstanbul'dan Avşa'ya gelirken artık daha hızlı ve konforlu gelebiliyorsunuz.

Zeytinburnu Avşa kaç saat?

Yener Ciner gemisi Zeytinburnu'ndan Avşa ve Marmara Adası'na da yolcu ve araç taşımaktadır. Yener C. gemisi Zeytinburnu-Avşa Adası tahmini varış süresi 5 saat 30 dakikadır.