Profilo AVM kac katli?

İçindekiler:

  1. Profilo AVM kac katli?
  2. Profilo Alışveriş Merkezi kaça kadar açık?
  3. Profilo Alışveriş Merkezinin sahibi kimdir?
  4. Profilo Alışveriş Merkezine Nasıl Gidilir?
  5. Profilo Sinema açık mı?
  6. Profilo AVM satıldı mı?
  7. Profilo AVM ne zaman yapıldı?
  8. Profilo AVM ne zaman açıldı?

Profilo AVM kac katli?

BAŞLANGIÇ BEDELİ 425 MİLYON LİRA Profilo Holding'in sahibi olan Kamhi Ailesi tarafından kurulan AVM, yaklaşık 16 bin metrekare arsa üzerine kurulu, metrekare kapalı alana sahip. 60 adet bağımsız bölümü bulunuyor. AVM toplam kademeli 7 kattan oluşuyor. Kiralanabilir alanı ise metrekare.

Profilo Alışveriş Merkezi kaça kadar açık?

Profilo AVM, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor.

Profilo Alışveriş Merkezinin sahibi kimdir?

Profilo Holding'in sahibi olan Kamhi Ailesi tarafından kurulan AVM'nin, ilanda verilen bilgilere göre halen yüzde 71'i dolu durumda. Yaklaşık 16 bin metrekare arsa üzerine kurulu olan AVM, metrekare kapalı alana sahip.

Profilo Alışveriş Merkezine Nasıl Gidilir?

Profilo AVM - Ulaşım Bilgileri. Profilo Alışveriş Merkezi`ne Mecidiyeköy otobüsleri ile ulaşabileceğiniz gibi, Metrobüs ile Mecidiyeköy durağında inerekte ulaşabilirsiniz. Mecidiyeköy dere istikametinde bulunan alışveriş merkezi konumu ile kolay ulaşılabir durumdadır.

Profilo Sinema açık mı?

Sabah saat 10' da açılan alışveriş merkezinde akşam 22' kadar film izlenebiliyor. Canınız her isteyip, boş vakitlerinizi değerlendirmek istediğiniz de ziyaret edebilirsiniz.

Profilo AVM satıldı mı?

Profilo Alışveriş Merkezi satılıyor! Mecidiyeköy Gülbahar Mahallesi'nde bulunan Profilo Alışveriş Merkezi 425 milyon liraya satılıyor. AVM, İş Bankası'nın internet sitesindeki gayrimenkul ilanları bölümünde bulunan ilanla satışa çıktı.

Profilo AVM ne zaman yapıldı?

Profilo AVM/Açılış tarihi

Profilo AVM ne zaman açıldı?

Profilo AVM/Açılış tarihi