Akıllım Güvende sigortasında ne dahildir?

İçindekiler:

  1. Akıllım Güvende sigortasında ne dahildir?
  2. Ödemelerim Güvende Sigortası Nedir?
  3. Turkcell sigorta ne işe yarar?
  4. Özel sağlık sigortası iptal edilebilir mi?
  5. Telefon kaskosu kaç yıl geçerli?
  6. Telefon kaskosu yüzde kaçını karşılar?
  7. Turkcell ödemelerim Güvende Sigortası Nedir?
  8. Metlife ödemelerim güvende nedir?
  9. Turkcell sigorta yapıyor mu?
  10. Yardımeli sigortası nedir?
  11. Genel sağlık sigortası nasıl iptal edilir?
  12. Telefon Kasko kaç yıl geçerli?

Akıllım Güvende sigortasında ne dahildir?

Akıllım Güvende Cihaz Koruma Sigortanızın teminatları : Kırılma, sıvı teması, elektrik ve mekanik arızalarıdır. Akıllım Güvende ile telefonunuzun bir yıl boyunca en fazla 2 hasar talebi (1 onarım 1 değişim, 2 onarım veya 2 değişim olmak üzere) karşılanır.

Ödemelerim Güvende Sigortası Nedir?

Ödemelerim Güvende sigortası, meslek grubuna göre istemdışı işsizlik/kritik hastalıklar teminatıyla telefon, elektrik, doğalgaz, su, internet, televizyon (uydu, kablolu, dijital yayın platformu), kira, apartman aidatı gibi düzenli fatura ve ödemeleri koruma altına alan ferdi kaza sigortasıdır.

Turkcell sigorta ne işe yarar?

Cihazların sıvı teması, kırılma gibi istenmeyen durumlara karşı onarım veya değişimini sağlayan Akıllım Güvende Sigortası artık Turkcell Mağazalarından QR okutularak alınabiliyor. Turkcell Sigorta, ilk defa uygulanan QR okutarak poliçe oluşturma ile insurtech alanındaki iddiasını sürdürüyor.

Özel sağlık sigortası iptal edilebilir mi?

Özel sağlık sigortası veya tamamlayıcı sağlık sigortası poliçeleri dondurulamaz. Siz askerdeyken prim ödemesi yapmaya devam edersiniz poliçeniz aktifliğini korur. Ancak poliçeniz için prim ödemesi yapmazsanız, kazanmış olduğunuz tüm haklar ile birlikte iptal edilir.

Telefon kaskosu kaç yıl geçerli?

Cep telefonu kasko süresi 1 yıldır. Diğer sigorta poliçeleri gibi cep telefonu kaskosu da satın alındıktan sonra 1 yıl boyunca güvence sağlar.

Telefon kaskosu yüzde kaçını karşılar?

CEPTE KORUMA Garanti Hizmeti CepteKoruma cihazınızın garanti tarafından vereceği tüm onarım işlemlerini de kapsamaktadır. CepteKoruma paketi telefon ücretinin %10'u kadar ücret değerindedir.

Turkcell ödemelerim Güvende Sigortası Nedir?

Turkcell Ödemelerim Güvende Sigortası istek dışı işsizlik, ferdi kaza ve kritik hastalık durumlarında Turkcell faturalarınızın ödenmesini teminat altına alan bir sigortadır.

Metlife ödemelerim güvende nedir?

Kart Borcum Güvende Sigortası, hayatta meydana gelebilecek beklenmedik durumlara karşı sizi ve ailenizi koruma altına alarak kredi kartı borçlarınızın ödenmesini sağlayan bir hayat sigortasıdır. Bu sigorta sayesinde vefat, kalıcı sakatlık ve işsizlik / kritik hastalıklar risklerine karşı korunmuş olursunuz.

Turkcell sigorta yapıyor mu?

QR okutarak poliçe oluşturma Turkcell Sigorta ile hayata geçti. ... Cihazların sıvı teması, kırılma gibi istenmeyen durumlara karşı onarım veya değişimini sağlayan Akıllım Güvende Sigortası artık Turkcell Mağazalarından QR okutularak alınabiliyor.

Yardımeli sigortası nedir?

Yardım Eli Sigortası beklenmeyen ve ani kaza sonucu sürekli sakatlık ya da vefat durumunda sigortalıya ve/veya hakları oranında kanuni varislere tazminat ödeyen, ek olarak check-up, diş temizliği ve diş dolgusu gibi hizmetlerden ücretsiz faydalanmanızı sağlayan ferdi kaza sigortasıdır.

Genel sağlık sigortası nasıl iptal edilir?

GSS İptal Ettirme İşlemi Nasıl Yapılır?
  1. Genel Sağlık Sigortasının iptali, isteğe bağlı olarak gerçekleşmemektedir. ...
  2. GSS iptal dilekçesinin alınacağı merci, Sosyal Güvenlik Kurumu resmi sayfasıdır.
Daha fazla öğe...

Telefon Kasko kaç yıl geçerli?

Cep telefonu kasko süresi 1 yıldır. Diğer sigorta poliçeleri gibi cep telefonu kaskosu da satın alındıktan sonra 1 yıl boyunca güvence sağlar.