MSA eğitimi Nedir?

İçindekiler:

  1. MSA eğitimi Nedir?
  2. Aşçılık eğitimi kaç yıl?
  3. MSA nedir aşçılık?
  4. Aşçılığın eğitim süreci nedir?
  5. Aşçı olmak için ne okumak gerek?

MSA eğitimi Nedir?

MSA Eğitimi (Ölçüm Sistemleri Analizi), IATF 16949 Kalite Yönetim Sistemi çerçevesinde her yeni ürün devreye alınmasında ve seri imalatta müşteri özel istekleri başta olmak üzere tüm karakteristiklerin doğru ölçüldüğünü garanti altına almak amacıyla kullanılan yöntemdir.

Aşçılık eğitimi kaç yıl?

Eğitim ne kadar sürüyor? Uzun Dönem Profesyonel Aşçılık eğitimi, 480 saat pratik ve 52 saat teorik olmak üzere toplam 532 saati kapsamaktadır.

MSA nedir aşçılık?

Türkiye'nin en kapsamlı yiyecek-içecek eğitim merkezi olan MSA, ... MSA'da profesyonel eğitimlerin yanı sıra mutfakseverlere özel her ay workshoplar düzenleniyor. Dünya mutfaklarından profesyonel pişirme tekniklerine kadar birçok eğitim, MSA eğitmen şef kadrosu tarafından veriliyor.

Aşçılığın eğitim süreci nedir?

Profesyonel aşçılık eğitimi 8 aylık dönemi kapsayan bir eğitim sürecidir. Eğitim süreci 2 aşamadan oluşmaktadır. İlk 4 ay Chef's Table Mutfak Akademisi mutfaklarında eğitim alındıktan sonra ikinci aşamada profesyonel bir işletmenin mutfağında 4 ay staj ile gerçekleşir.

Aşçı olmak için ne okumak gerek?

Ücretli olarak özel 2 yıllık Aşçılık ya da 4 yıllık Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümünden mezun olmak. Başka bir liseden mezun olup yine YGS ve ardın da LYS TM'den ilgili bölüme yeterli puanı alıp Gastronomi Bölümünden mezun olmak.