Groupama kasko neleri kapsar?

İçindekiler:

  1. Groupama kasko neleri kapsar?
  2. Groupama hangi hastanelerde?
  3. Groupama sigorta hangi banka?
  4. Groupama elit kasko ne demek?
  5. Groupama Süper kasko nedir?
  6. Groupama tamamlayici sağlık sigortası neleri kapsar?
  7. Groupama tamamlayıcı sağlık sigortası neleri kapsar?
  8. Groupama Asistans Plus paketi nedir?
  9. Süper kasko ne demek?

Groupama kasko neleri kapsar?

Kasko ana teminatları olan yangın, çalınma, hırsızlık, çarpma ve çarpışma durumlarına karşı aracınızı güvnce altına almanın yanısıra; ferdi kaza, sel ve su baskını, terör, hukuksal koruma, zengin asistans plus pakedi, yurtdışı kapsamı gibi ek teminatlar ile sigorta kapsamınızı genişletebilirsiniz.

Groupama hangi hastanelerde?

Network 1: Groupama Sigorta ile anlaşmalı tüm sağlık kurumlarını kapsamaktadır. Amerikan Hastanesi, Memorial Hastaneleri, Acıbadem Sağlık Grubu, Florence Nightingale Hastaneleri ve diğer tüm anlaşmalı hastanelerde poliçenizi kullanabilirsiniz.

Groupama sigorta hangi banka?

Ziraat Bankası'na ait olan hisseler, 2006 yılında Avrupa'nın güçlü sigorta şirketlerinden Groupama tarafından satın alındı. - 2008 yılında özelleştirme sonrası Grup bünyesine katılan Güven Hayat Sigorta ile birleşmesini tamamladı. - tarihinden itibaren Groupama Emeklilik ünvanını aldı.

Groupama elit kasko ne demek?

Gerçek kişi sigortalıların otomobil/arazi taşıtı araçlarının satın alma değerini tam 3 yıl boyunca koruyoruz. 0 km özel aracınız çalınır ya da tam hasara uğrarsa, 2. yıl döneminde %20, 3. yıl döneminde %25 fazlasına kadar size ödüyoruz. ... Sigortalının gerçek kişi olması şartı ile geçerlidir.

Groupama Süper kasko nedir?

Groupama Kasko Sigortası ile AutoKing / RS Servis servislerinde yapılan küçük kaporta göçüklerinin boyasız tamiri, mini yama gibi işlemlerle hasarsızlığınızı bozmadan aracınızda meydana gelen küçük hasarları herhangi bir bedel almadan gideriyoruz.

Groupama tamamlayici sağlık sigortası neleri kapsar?

Yatarak Tedavi Teminatı
  • Dahili ve/veya cerrahi yatış
  • Yoğun Bakım.
  • Kemoterapi, radyoterapi, diyaliz.
  • Koroner Anjiyografi.
  • Küçük müdahale giderleri.
  • Standart tek kişilik özel oda, yemek ve bir adet refakatçi giderleri.
  • Ambulans hizmeti.
  • HİSS Check-Up hizmeti (yılda 1)
Daha fazla öğe...

Groupama tamamlayıcı sağlık sigortası neleri kapsar?

Bir kaza ve/veya hastalık sebebiyle tanı ve tedaviniz için hastane, klinik, özel muayenehane ya da acil durumlarda evde, doktor tarafından yapılacak muayeneler ile ilgili giderleri kapsar.

Groupama Asistans Plus paketi nedir?

"Asistans Plus Paketi" sigortalıya 15 gün süre ile yılda 2 kez bir üst segmentte kiralık araç temin edilmesi, limitsiz çekici ve sınırsız mini onarım gibi önemli hizmetler sunuluyor.

Süper kasko ne demek?

Aracın gerek hareket halinde gerekse park halinde iken, aracın bakımı yapılırken veya araca inilip binilirken meydana gelebilecek bir kaza neticesinde araçta bulunan sürücü ve yolcuların ölüm, daimi sakatlık ve tedavi masraflarını poliçede yazılı limitlere kadar temin eder.