Parkelerdeki sarı lekeler nasıl çıkar?

İçindekiler:

  1. Parkelerdeki sarı lekeler nasıl çıkar?
  2. Parkedeki rutubet lekesi nasıl çıkar?
  3. Parkeden kolonya lekesi nasıl çıkar?
  4. Kolonya lekesi nasıl çıkar?
  5. Sehpadan leke nasıl çıkar?
  6. Lake sehpa nasıl temizlenir?
  7. Parlak beyaz mutfak dolapları nasıl temizlenir?
  8. Lake mutfak dolapları nasıl silinir?

Parkelerdeki sarı lekeler nasıl çıkar?

Bunun için beyaz sirke ilk tercihimiz olmalıdır. Su ile incelterek temiz bir bez yardımıyla uygulayacağımız beyaz sirke zorlu yağ lekelerini ve yemek artıklarının bırakacağı izleri çıkaracaktır. Aynı şekilde karbonat ve limon alaşımı da bu lekeleri çıkarmada oldukça etkilidir.

Parkedeki rutubet lekesi nasıl çıkar?

Küf, genel olarak ahşap temizleme sıvıları ve bulaşık teli yardımıyla çıkartılabilir. Yüzeye işlemiş küf söz konusu ise, uygun bir temizleyici kullanılmalıdır. Şayet cilanın altında oluşmuş ise, bu kez yeniden cila yapmanız gerekir.

Parkeden kolonya lekesi nasıl çıkar?

Limon kolonyasını beyaz lekenin üzerine dökünüz. Kolonyanın üzerine çakmak çakınız. Bir kaç saniye içerisinde lekenin kaybolduğunu göreceksiniz. O sırada temiz bir bezle alevi söndürünüz ve bez ile bölgeyi temizlemeniz yeterli olacaktır.

Kolonya lekesi nasıl çıkar?

Bu sorundan kurtulmak adına kullanılacak olan en etkili çözüm beyaz ispirto uygulamasıdır. Beyaz ispirtoyu oldukça az bir miktarda pamuklu bezin üzerine dökün. Kolonya lekesi olan bölgeyi beklemeden bu bezle silin. Ardından ılık su ile nemlendirilen bez yardımı ile deri üzerindeki lekenin olduğu kısmı durulayın.

Sehpadan leke nasıl çıkar?

Diş macununu lekeli bölgeye sürün ve elinizle dağıtın. Yaklaşık 30 saniye beklettikten sonra bir bezle ovmadan silin. Bu yöntem masa ve sehpalarınızdaki iz ve lekelerin kaybolmasına yardımcı olacaktır ve çok eski su lekelerini bile çıkarmanıza yarayacaktır.

Lake sehpa nasıl temizlenir?

İlkini ılık su ile nemlendirin, kapaklarınızı silin. Ardından diğer kuru mikrofiber bezle kurulayın. Kurulama yapmadığınız zaman dolaplar üzerinde su lekesi kalacaktır. Lake dolapların dış yüzeyi oldukça hassastır, çabuk çizilebilir.

Parlak beyaz mutfak dolapları nasıl temizlenir?

Beyaz, parlak, yağlı ya da ahşap mutfak dolapları nasıl temizlenir diyorsanız, hijyen kokan yazımızı okumaya başlayabilirsiniz!

  1. 1) Önce Temizlik Malzemelerini Hazırlayın.
  2. 2) Bulaşık Deterjanı – Sirke Karışımı Kullanın.
  3. 3) Arap Sabunu ile Yağlardan Arının.
  4. 4) Karbonat – Elma Sirkesi Karışımı ile Kirleri Atın.

Lake mutfak dolapları nasıl silinir?

Önce mikrofiber bezi sirke ya da ahşap temizleyici ile karıştırdığınız suda ıslatın. Arkasından mikrofiber bezin suyunu sıkarak lake mutfak dolabı kapaklarınızı silin. Sonrasında ıslak kalmaması için diğer kuru mikrofiber bez yardımı ile lake mutfak dolabı kapaklarınızı kurulayın.