Google Earth nasıl yüklenir?

İçindekiler:

  1. Google Earth nasıl yüklenir?
  2. Sokak Görünümü nasıl açılır iPhone?
  3. Yandex Harita Sokak Görünümü nasıl kullanılır?
  4. Street View uygulaması ne işe yarar?

Google Earth nasıl yüklenir?

Google Play Store'u açın, Emin olmak için Play Store ana ekranına dönmeden münüden Hesap seçeneğine tıklayın, Eğer Ülke ve Profiller menüsü altında VPN ile bağlandığınız ülkenin adını görüyorsanız, Play Store ana ekranına dönün, Aramaya Google Earth yazın, uygulama karşınıza çıkacak, indirin ve dünya gezisine başlayın.

Sokak Görünümü nasıl açılır iPhone?

iPhone'daki Harita'da sokakta etrafa bakma

  1. Belirli şehirlerde haritada veya bilgi kartında. simgesine dokunun.
  2. Görünümü değiştirmek için aşağıdakilerden birini de yapabilirsiniz: Kaydırma: Parmağınızı sola veya sağa sürükleyin. İleri taşıma: Ortama dokunun. Büyütme veya küçültme: Parmaklarınızı kıstırıp açın. ...
  3. İşiniz bittiğinde Bitti'ye dokunun.

Yandex Harita Sokak Görünümü nasıl kullanılır?

İçerik menüsünden. İçerik menüsünü açmak için haritada bir noktayı basılı tutun. Panorama butonuna tıklayın (bu buton seçilen yerin panoraması varsa kullanılabilir). Seçilen yerin, sokak isimleri ve bina numaralarını gösteren panoraması açılır.

Street View uygulaması ne işe yarar?

Google'ın 360 derecelik panoramik görüntüleriyle oluşturduğu harita hizmeti Google Street View, Türkiye'deki kullanıcılara sunuldu. ... Bu uygulama ile kullanıcılar Türkiye'nin büyük bir bölümünün sokaklarını sanal ortamda yani sanki ordaymışçasına gezme şansı veriyor.