Suvla hangi şarap?

İçindekiler:

  1. Suvla hangi şarap?
  2. Suvla Şarapları nerede?
  3. Suvla Şarap kimin?
  4. Suvla nerenin?
  5. Suvla Kabatepe ne kadar?
  6. Kabatepe şarap nasıl?
  7. Kabatepe Blush nedir?
  8. Suvla Merlot nasıl?
  9. Kabatepe Blush ne kadar?

Suvla hangi şarap?

SUVLA | Doğal Köpüren Şarap Doğal köpüren beyaz şarap, "Suvla İyi ki", Tarihi Gelibolu Yarımadası geleneksel bağlarında yetiştirilen Karasakız varyetesinin 2014 hasatından üretilir. Klasik yöntem ile işlenen bu köpüren beyaz şarap, şişede 18 ay tortu üzerinde yıllandırılır.

Suvla Şarapları nerede?

Suvla şaraphanesi, 2003 yılında Selim Zafer Ellialtı tarafından kuruldu. Suvla, Çanakkale Boğazı-Çanakkale Boğazı'ndaki Eceabat'ta, tarihi Gelibolu yarımadasında bulunan bir aile şarapçılık ve bağcılık şirketidir.

Suvla Şarap kimin?

GELİBOLU yarımadasında üretilen ve geçen yıl önce piyasaya sunulan Suvla Şarapları, bir yılda 22 ödül aldı. Suvla Şarapları'nın kurucusu Selim Zafer Ellialtı, ilk bir yılda üretimlerinin 200 tondan 650 tona çıktığını, gelecek yıl bu rakamın bin ton olmasını hedeflediklerini belirtti.

Suvla nerenin?

Suvla Koyu, Ege Denizi'nin Gelibolu Yarımadası dolaylarında ve Saros Körfezi'nin güneyinde bulunan bir koydur.

Suvla Kabatepe ne kadar?

Orta gövdeli, esnek tanenli, akıcı ve rahat içimli bir kırmızı. 1-2 yıl içinde yudumlanmalı, köftelere, burgerlere ve etli-kıymalı hamurişlerine eşlik etmeli. 54 TL ( + – ) Fiyatlar tadımın yapıldığı tarihe aittir.

Kabatepe şarap nasıl?

Kabatepe hafif tatlımsı bir his uyandıran, dengeli, orta gövdeli, aromatik bir şarap. ... Cabernet, Merlot ve Syrah gibi üç güçlü, klasik üzümün karması olması herhangi bir kargaşaya yol açmıyor, aksine bir çok mono şaraptan daha dengeli ve oturmuş bir yapıya sahip.

Kabatepe Blush nedir?

Syrah, Merlot ve Çalkarası üzümlerinden yapılmış, 13 derece alkollü. Canlı pembe renkte. Burunda çilek başta olmak üzere kırmızı meyve aromaları belirgin.

Suvla Merlot nasıl?

Suvla Merlot kırmızı Suvla Merlot% 100 Merlot üzümlerinden yapılır. Burun, olgun erik, kızılcık ve biber aromasının hakim olduğu bir meyveli profil ile taze ve canlıdır. Rafine tanenler, damakta koyu meyvelerin (kırmızı incir ve siyah vişne) zengin aromalarının altını çizer ve uzun, kalıcı bir sonuç verir.

Kabatepe Blush ne kadar?

Bir blush'tan fazlası. 1-2 yıl içinde hafif başlangıçlarla ve zengin salatalarla yudumlanmalı, 6-8 derecede sunulmalı. 54 TL ( + – ) Fiyatlar tadımın yapıldığı tarihe aittir.