Nano kıyafet nedir?

İçindekiler:

  1. Nano kıyafet nedir?
  2. Nano kumaş özellikleri nedir?
  3. Nano teknoloji elbise nedir?
  4. Nano tekstil ne demek?
  5. Nano Pantolon nedir?
  6. Akıllı çok fonksiyonlu teknik tekstil nedir?
  7. Outdoor pantolon nedir?
  8. Nano care gömlek ne demek?

Nano kıyafet nedir?

Su Geçirmeyen Kumaşlar Nano-Tekstil, hidrokarbonlar ve bir pamuk lifinin büyüklüğünün 1/1000'i oranında nanoparçacıklar oluşturmaktadır. Bu sayede kumaşın su itici özelliği geliştirilmektedir. Kumaşın mukavemetini düşürmeden bu özelliği oluşturmak oldukça ince bir iştir.

Nano kumaş özellikleri nedir?

Nano lifler, iyi filtrasyon, yüksek yüzey alanı, yüksek geçirgenlik, küçük lif çapı ve ince tabakalar gibi çok işlevli özelliklere sahiptir. Bu kumaşlar, havada bulunan zehirli gazları, patojenleri (bakteriler, virüsler) ve zararlı maddeleri filtreleyebilir.

Nano teknoloji elbise nedir?

21. yüzyılın en önemli gelişmelerinden bir tanesi olarak kabul edilen nano teknolojiler tekstil alanında da kendine yer açarak, üretilen kumaşların özelliklerini tüketici lehine geliştiriyor. ... Akıllı kumaşlar olarak da tanımlanan nano kumaş modelleri buruşmuyor, su tutmuyor, leke ve iz barındırmıyor.

Nano tekstil ne demek?

Nano tekstil, nano malzemeler kullanılarak, bugünkü kumaşların sahip olmadığı çeşitli fonksiyonlara sahip kumaşlar elde edilmektedir.

Nano Pantolon nedir?

Kumaş kompozisyonundaki bambu ve bi-streç spandex sayesinde maksimum rahatlık ve performans sunar. ... naylon/polyester karışımlı kumaşı sayesinde hareket serbestliği ve kullanım rahatlığı sağlayan, tırmanış ve trekking aktivitelerinde kullanılabilecek dar kesim bir pantolon.

Akıllı çok fonksiyonlu teknik tekstil nedir?

Akıllı tekstiller, çevrelerindeki değişiklikleri algılayabilen ve bunlara tepki verebilen tekstiller olarak tanımlanabilir. Akıllı tekstiller, çevreden gelen uyaranları algılayabilme, bunlara uygun tepki verebilme ve tekstillerin yapısına işlevselliklerini entegre ederek bunlara uyum sağlayabilen tekstillerdir.

Outdoor pantolon nedir?

Outdoor pantolonlar, doğada gerçekleştireceğiniz yürüyüşler için ihtiyacınız olan esneklik ve rahat hareket kabiliyetini sunar. ... Trekking'in yanı sıra dağcılık, kamp sporları gibi farklı outdoor sporlar için de kullanıma uygun olan outdoor giyim çeşitleri, vücut ısınızı dengede tutacak kumaş yapısı ile tasarlanır.

Nano care gömlek ne demek?

Gömlek giyme alışkanlığınıza yeni bir boyut kazandıran D'S Damat Nano Care gömlekler, üzerine uygulanan inovatif apresi sayesinde sıvı itici ve leke tutmaz özelliğine sahiptir. Farklı kalıp ve renklerle dört mevsim gardırobunuzda bulunması gereken temel parçalardandır.