Akınal Sentetik ne üretiyor?

İçindekiler:

  1. Akınal Sentetik ne üretiyor?
  2. Akınal Sentetik kimin?
  3. BioFlush nedir?
  4. Non woven kumas nedir?
  5. Cevdet Akınal kimdir?
  6. Wetlace nedir?
  7. Bella'nın sahibi kimdir?
  8. Nonwoven kumaş nerelerde kullanılır?
  9. Bella Kimdir?
  10. Cevdet Akinal kimdir?
  11. Gaziantep spor başkanı kim oldu?
  12. GFK sahibi kim?

Akınal Sentetik ne üretiyor?

Akınal Sentetik, “nonwoven for life” sloganıyla, hem hijyen hem de teknik tekstil alanlarında farklı üretim teknolojilerine yapılan yatırımlarla yılda 135.000 tondan fazla üretim kapasitesine ulaşarak dünyanın en büyük nonwoven üreticileri arasında yerini almıştır.

Akınal Sentetik kimin?

AKINAL SENTETİK TEKSTİL SAN. Ve TIC. A.Ş. (ASNONWOVENS) 1999 yılında kurulmuş olup, AKINAL ailesinin ikinci büyük yatırımıdır.

BioFlush nedir?

% 100 doğal kaynaklar kullanılarak üretilen BioFlush , yumuşak dokusundan dolayı cilde dost olup ıslak tuvalet kağıdı endüstrisinin tüm beklentilerini karşılayacak şekilde tasarlanmıştır. BioFlush , tuvalet giderlerini ve şehir kanalizasyonlarını tıkamamak la herkes için hayatı kolaylaştırır.

Non woven kumas nedir?

Nonwoven kumaş, örme veya dokuma olmayan sadece özel kullanımlar için üretilen, kullanım süresine göre de maliyeti oldukça düşük olan teknik bir tekstil malzemesidir. ... Kısa zaman önce özel alanlarda kullanılan bir ürün olarak değerlendirilen nonwoven günümüzde günlük yaşamın her noktasına girmiş durumdadır.

Cevdet Akınal kimdir?

tarihinde Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı olarak göreve gelen Cevdet Akınal, 16 Ağustos 1955 tarihinde Gaziantep'te dünyaya gelmiştir. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimlerini Gaziantep'te tamamlayan Akınal, üniversite eğitimi için İstanbul'a gitmiştir.

Wetlace nedir?

Islak form verme (tülbent oluşturma) ve su ile bağlamayı (hydroentanglement) birleştiren son derece esnek ANDRITZ Wetlace ™ teknolojisi, özellikle kimyasal bağlayıcılar olmadan dağılabilen ve %100 biyolojik olarak suda çözünebilen ıslak mendil üretimi için uygundur.

Bella'nın sahibi kimdir?

Akınal Bella'nın, girişimcilik bazında yaptığı işlerle ön plana çıkan Yönetim Kurulu Başkanı Sn.Cevdet Akınal ile hayatından tecrübe edindiklerinden ,iş dünyasında kazandığı deneyimlerine kadar birçok konuyu içeren kapsamlı bir röportaj gerçekleştirdik.

Nonwoven kumaş nerelerde kullanılır?

Nonwoven Kumaş Hangi sektörlerde Kullanılır?
  • Hijyen Sektörü
  • Medikal Sektör.
  • Tekstil sektörü
  • Suni Deri Sektörü
  • Otomotiv Sektörü
  • İnşaat Sektörü
  • Filtre.

Bella Kimdir?

Peki, Yeni Gelin'in Bella'sı Jessica May kimdir? Jessica May, 5 Aralık 1993 yılında Paranacity'de doğdu. Kitap okumak ve ata binmeyi seven Jessica, 1.75 boyunda, yeşil gözlü ve yay burcudur. Biyolojik Bilimler Bölümü'nü kazanan Jessica May, kariyerine model olarak devam etmek için eğitim hayatına ara verdi.

Cevdet Akinal kimdir?

CEVDET AKINAL KİMDİR ? 16.08.1955 yılında Gaziantep'te doğdum.3 erkek kardeşiz. İlkokulu Kayacık İlkokulunda orta ve lise öğretimimi de Gaziantep Lisesi'nde okudum.1973 yılında İstanbul İktisadi Ticari İlimler Akademisi Maliye Muhasebe Bölümüne girdim.1977 yılında mezun oldum. Evli 2 kızım 3 torunum var.

Gaziantep spor başkanı kim oldu?

Gaziantep FK Başkanı Cevdet Akınal ve yeni yönetim kurulu yapılan seçimle resmen göreve gelirken, kulübün eski başkanı Mehmet Büyükekşi'ye ise "Onursal Başkanlık" verildi.

GFK sahibi kim?

Faruk KATRANCI - ŞİRKET SAHİBİ - GFK TEKSTİL | LinkedIn.