SCP Keter nedir?

İçindekiler:

  1. SCP Keter nedir?
  2. SCP 682 nedir?
  3. Siren kafa gerçekte var mi?
  4. Siren Head boyu kaç?
  5. Siren kafayı kim yarattı?
  6. SCP 294 nedir?
  7. SCP 35 nedir?
  8. SCP 3000 nedir?
  9. SCP ne dir?

SCP Keter nedir?

Keter (Bazen “taç” diye de adlandırılır) SCP'nin hiçbir şekilde kontrol altına alınamadığını ve çok tehlikeli bir durumda olduğunu, çok büyük zararlara neden olabileceğini gösteren ibaredir.

SCP 682 nedir?

Açıklama: SCP-682 kaynağı bilinmeyen, büyük ve belirsiz türden bir sürüngene benzeyen bir yaşam formudur. Son derece akıllıdır ve SCP-079 ile birbirlerine maruz kaldıklarında karmaşık konuşmalara girdikleri görülmüştür. SCP-682 yaşamdan nefret etmektedir, ve bunu çeşitli görüşmelerinde belirtmiştir.

Siren kafa gerçekte var mi?

Tamamen hayal ürünü olan Siren Kafa, paslı metal renginde kurutulmuş, mumyalanmış etle kaplı, son derece zayıf iskelete yakın bir yapıya sahip. ...

Siren Head boyu kaç?

Cevap. Açıklama: siren head kurgusal bir karakter olduğu için bir boyu yoktur.

Siren kafayı kim yarattı?

Siren Kafa (Siren Head), 2018 yılında internet aleminde çeşitli tuhaf yaratıklar oluşturmasıyla bilinen Kanadalı korku tipi sanatçısı Trevor Henderson tarafından yaratılan bir karakter. Siren Kafa, paslı metal renginde kurutulmuş, mumyalanmış etle kaplı, son derece zayıf iskelete yakın bir yapıya sahip.

SCP 294 nedir?

Açıklama: SCP-294 QWERTY klavye tuşlarına sahip dokunmatik bir giriş ekranına sahip olması dışında standart bir kahve otomatı gibi gözükmektedir. Elli sent ABD para birimini madeni para girişine attıktan sonra kullanıcının dokunmatik yüzeyi kullanarak bir sıvının adını girmesi beklenir.

SCP 35 nedir?

Açıklama: SCP-035, beyaz porselenden oluşan, gülen tiyatro maskesidir. Fakat bazı dönemlerde ağlayan tiyatro maskesine dönüşmekte ve bu zamanlarda SCP-035'e ait tüm fotoğraf, video, hatta çizimler bile o anki halini yansıtacak şekilde değişmektedir.

SCP 3000 nedir?

Açıklama: SCP-3000, dev bir müren balığını (Gymnothorax javanicus) andıran devasa, sucul, yılan gibi bir varlıktır. SCP-3000'in tam uzunluğunu belirlemek imkansızdır, ancak 600 ile 900 kilometre arasında olduğu varsayılmaktadır.

SCP ne dir?

scp foundation, 'anormal' olarak tanımlanabilecek muhtelif eşyaları, insanları, varlıkları vb. koruma, kontrol altına alma ve gerek onları insanlığın geri kalanından, gerekse insanlığı onlardan koruma amaçlı bir organizasyondur (scp'nin açılımı 'secure, contain, protect' yani 'bul, kontrol altına al ve koru' ...