IDEF 2021 Halka acik mi?

İçindekiler:

  1. IDEF 2021 Halka acik mi?
  2. IDEF kim düzenliyor?
  3. Savunma Sanayi Fuarı nerede yapılacak?
  4. IDEF 2021 Fuarı nerede?
  5. Savunma Sanayi Fuarı nerededir?
  6. Tüyap silah fuarı ne zaman?

IDEF 2021 Halka acik mi?

IDEF 2021 Fuarı halka açık mı? Hayır. IDEF 2021 Fuarı yalnız savunma sanayii ve güvenlik ile doğrudan veya dolaylı olarak ilgili profesyonel ziyaretçilere açık bir ihtisas fuarıdır.

IDEF kim düzenliyor?

TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen fuar, Cumhurbaşkanlığı himayesinde, Milli Savunma Bakanlığı ev sahipliğinde, Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı yönetim ve sorumluluğunda gerçekleşiyor.

Savunma Sanayi Fuarı nerede yapılacak?

IDEF 2021 kapılarını açtı TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen fuar, Cumhurbaşkanlığı himayesinde, Milli Savunma Bakanlığı ev sahipliğinde, Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı yönetim ve sorumluluğunda gerçekleşiyor.

IDEF 2021 Fuarı nerede?

organizatörlüğünde 17-20 Ağustos 2021 tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde icra edilecek.

Savunma Sanayi Fuarı nerededir?

Cumhurbaşkanlığı himayelerinde, Milli Savunma Bakanlığı ev sahipliğinde, Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı yönetim ve sorumluluğunda düzenlenen IDEF'21, 17-20 Ağustos 2021 tarihleri arasında İstanbul'da Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

Tüyap silah fuarı ne zaman?

İşte tüm detaylar... Cumhurbaşkanlığı himayelerinde, Milli Savunma Bakanlığı ev sahipliğinde, Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı yönetim ve sorumluluğunda düzenlenen IDEF'21, 17-20 Ağustos 2021 tarihleri arasında İstanbul'da Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek.