Taksi kilometre başı kaç TL?

İçindekiler:

  1. Taksi kilometre başı kaç TL?
  2. İstanbul'da taksi ücretleri ne kadar?
  3. Taksiler köprü ücreti alıyor mu?
  4. Taksi indi bindi ücreti nedir?
  5. Taksi km başı kaç TL Antalya?
  6. Taksilerde gece tarifesi kalktı mı?
  7. Taksilerde gece tarifesi var mı?
  8. Taksilerde indi bindi ücreti var mı?

Taksi kilometre başı kaç TL?

Taksilerde kullanılan taksimetrelerde km hesaplama aracı olarak kullanılır. İstanbul'da yaşayan vatandaşlar km başına 3 lira 10 kuruş ödemektedir. Taksimetre açılış ücreti 5 TL ve minimum taksi ücreti ise, 23 TL olarak belirlenir.

İstanbul'da taksi ücretleri ne kadar?

2021 yılı için İstanbul'da belirlenen taksi ücretleri: İstanbul'da güncel bordo veya sarı renkli taksi açılış ücreti 5,55 TL olup, kilometre başına 3,45 TL alınmaktadır. Siyah veya turkuaz renkli olanlarda ise açılış 6,38 TL olup, km başına ise 3,99 TL alınmaktadır. Fiyatlar tüm İstanbul için geçerlidir.

Taksiler köprü ücreti alıyor mu?

İstanbul'da taksi ücretine ek olarak ödeyeceğiniz bazı ek ücretler mevcuttur. Bunlar köprü, otoyol ve otogar giriş çıkış ücretleri için geçerlidir. Taksi ücretinize ilave olarak eklenir, şaşırmayın.

Taksi indi bindi ücreti nedir?

İstanbul'da mevcut taksi metre ücretleri açılış 5 lira 55 kuruş, kilometre başına 3 lira 44 kuruş, indi-bindi ücreti ise 14 lira 50 kuruş.

Taksi km başı kaç TL Antalya?

Alınan karara göre Antalya'da 5.5 TL olan taksimetre açılış ücreti 6 TL oldu. İndibindi ücreti ise 12 TL olarak güncellendi. Kilometre başına ödenecek olan ücret ise 5 TL olarak belirlendi. Zam kararının alınan kararın onaylanmasının ardından önümüzdeki günlerde devreye gireceği açıklandı.

Taksilerde gece tarifesi kalktı mı?

İstanbul'da taksi ücretleri yeniden düzenlendi. Yeni tarifeyle, 2 TL olan taksimetre açılış ücreti 2,5 TL'ye, 1,3 TL olan kilometre başına ücret de 1,4 TL'ye çıkartıldı. Gece tarifesi de kaldırıldı. ... İlk 10 dakikası ücretsiz olmak üzere sonraki 5 dakikalık periyotlarla bekleme ücreti ise 0,25 TL olarak kaldı.

Taksilerde gece tarifesi var mı?

Yeni tarifeyle, 2 TL olan taksimetre açılış ücreti 2,5 TL'ye, 1,3 TL olan kilometre başına ücret de 1,4 TL'ye çıkartıldı. Gece tarifesi de kaldırıldı. ... İlk 10 dakikası ücretsiz olmak üzere sonraki 5 dakikalık periyotlarla bekleme ücreti ise 0,25 TL olarak kaldı.

Taksilerde indi bindi ücreti var mı?

İstanbul'da mevcut taksi metre ücretleri açılış 5 lira 55 kuruş, kilometre başına 3 lira 44 kuruş, indi-bindi ücreti ise 14 lira 50 kuruş.