Izmirden Şirinceye nasıl gidilir İZBAN?

İçindekiler:

  1. Izmirden Şirinceye nasıl gidilir İZBAN?
  2. Izmir selçuktan Şirinceye nasıl gidilir?
  3. Izmir selçuk arası kaç TL?
  4. Tepeköyden selçuka nasıl gidilir?
  5. Şirince köyü neden önemli?
  6. Izmir selçuk dolmuş nereden kalkıyor?
  7. Izmir kuşadası ne kadar?
  8. Selçuk Meryem anaya nasıl gidilir?
  9. Izmir İZBAN Selçuk'a kadar gidiyor mu?
  10. Selçuğa İZBAN gidiyor mu?

Izmirden Şirinceye nasıl gidilir İZBAN?

İzmir Adnan Menderes Havalimanı, Şirince Köyü'ne en yakın havalimanı. Havalimanındaki İZBAN istasyonundan Tepeköy'e, oradan da aktarma yaparak Selçuk'a kadar İZBAN treni ile gidebilirsiniz. Bir diğer seçenek de havalimanından İzmir-Denizli TCDD trenine binerek Selçuk'a ulaşmak.

Izmir selçuktan Şirinceye nasıl gidilir?

Selçuk'tan Şirince'ye nasıl gidilir: Selçuk'tan 8 km uzaklıkta Şirince'ye giden dik, virajlı bir asfalt yol var. Selçuk Terminalinden 20 dakika bir sefer yapan dolmuşlarla Selçuk'tan Şirinceye gidiliyor. Dolmuş ücreti 4 TL. Bu yolculuk 20-25 dakika sürüyor.

Izmir selçuk arası kaç TL?

İzmir - Selçuk (İzmir) Otobüs Seferi
En Ucuz Sefer30,00 TL
En Uygun Fiyatlı FirmaStar Diyarbakır
İzmir - Selçuk (İzmir) Kaç Saat?52 Dakika
En Çok Sefer Yapan FirmaAyar Aydın Seyahat
Ortalama Fiyat34,03 TL
1 satır daha

Tepeköyden selçuka nasıl gidilir?

Tepeköy yönünde İZBAN'a binmeniz gerekiyor. Tepeköy'de inip aynı noktada Selçuk trenine aktarma yapıyorsunuz. İZBAN hattının ilk treni Tepeköy'den Selçuk'a 06.40'te kalkıyor. Yolculuk 23 dakika sürüyor.

Şirince köyü neden önemli?

Maya takvimine dayanan kıyamet inanışı nedeniyle adını dünyaya duyuran İzmir'in Selçuk ilçesine bağlı Şirince köyü, yılda 1,5 milyon ziyaretçi sayısı ve Uzakdoğulu misafirleriyle önemli turizm merkezlerini geride bıraktı. ... Öyle ki Şirince'yi son dönemde yıllık ortalama 1,5 milyon kişi ziyaret etmeye başladı.

Izmir selçuk dolmuş nereden kalkıyor?

İzmir Selçuk dolmuşları: İzmir Selçuk dolmuşları İzmir otogardan ve Gaziemir Semt Garajından kalkıyor. Otogardan kalkan İzmir-Selçuk dolmuşları 40 dakikada bir kalkıyor ve ulaşım otoyoldan yapılıyor. Yolculuk 1 saat sürüyor.

Izmir kuşadası ne kadar?

En Ucuz İzmir - Kuşadası Otobüs Seferlerinin Bilet Fiyatları
Otobüs FirmasıBilet FiyatlarıOrtalama Sefer Süresi
İzmir Kuşadası Turizm39,00 TL1 Saat 10 Dakika
Pamukkale Turizm40,00 TL2 Saat 45 Dakika
Kamil Koç40,00 TL1 Saat 15 Dakika
Nilüfer Turizm40,00 TL1 Saat 18 Dakika
5 satır daha

Selçuk Meryem anaya nasıl gidilir?

Selçuk (Efes)'tan 9 km mesafede bulunmaktadır. Meryem Ana Evi'ne gidebilmek için herhangi bir halk otobüsü bulunmamaktadır. Meryem Ana Evi'ne ulaşabilmek için şahsi arabalar dışında sadece taksilerden faydalanmak mümkündür. (Selçuk garajı ve Efes ören yeri taksi durakları.)

Izmir İZBAN Selçuk'a kadar gidiyor mu?

İzmir'den İzmir Banliyo Hattı İzban ile Selçuk'a kadar gidebilirsiniz. Selçuk İzban İstasyonuna yakın olan Selçuk garajından Kuşadası dolmuşları ile Kuşadası'na 25 dakikalık bir minibus yolculuğu sonunda ulaşılabilirsiniz.

Selçuğa İZBAN gidiyor mu?

Diğer adı İzmir Banliyö Sistemi ya da diğer adıyla Egeray olan İZBAN, Aliağa Selçuk arasındaki banliyö hattında hizmet verir. Toplamda 41 istasyonu bulunur ve 136 kilometre uzunluğundadır. Aliağa-Selçuk arasındaki banliyö hattında hizmet veren İZBAN hafta içi hafta sonu saat 05.20'de açılıyor.