SBS sonuçları nasıl bakılır?

İçindekiler:

  1. SBS sonuçları nasıl bakılır?
  2. 2013 SBS sonuçlarını nasıl öğrenebilirim?
  3. 2012 SBS puanımı nasıl öğrenebilirim?
  4. Eski öss puanımı nasıl öğrenebilirim?
  5. Ehliyetten geçtim mi?
  6. Direksiyon sınavını geçince ne olur?
  7. Ehliyet sınavı kalkacak mı?
  8. 2021 ehliyet sınavları kalkacak mı?
  9. Ehliyet Yazılı Sınav saat kaçta?
  10. Elektronik Ehliyet Sınavı Nasıl Yapılır?
  11. Ehliyet sınavına cüzdanla girilir mı?

SBS sonuçları nasıl bakılır?

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), 6 Haziran 2010'da gerçekleştirilen 7. sınıf SBS ile 12 Haziran 2010'da gerçekleştirilen 6. sınıf SBS sonuçlarını saat 17.

2013 SBS sonuçlarını nasıl öğrenebilirim?

2013-SBS sonuçları 12 Temmuz 2013 tarihinde ilan edilecektir. Öğrencilere sınav sonuç belgesi posta yoluyla gönderilmeyecektir. Sonuçlar http://www.meb.gov.tr ile http://oges.meb.gov.tr internet adreslerinde yayımlanacaktır. Öğrencinin sınav sonuç bilgileri kayıt hakkı kazandığı okulun ekranından da izlenebilecektir.

2012 SBS puanımı nasıl öğrenebilirim?

Adaylar sonuçlarını Milli Eğitim Bakanlığına bağlı http://oges.meb.gov.tr ve http://www.meb.gov.tr adreslerinden öğrenebilecek.

Eski öss puanımı nasıl öğrenebilirim?

Ösym eski olan sınav sonuçlarını tekrar arşivden çıkardı bunu yaparkende sadece öğrenci tc kimlik numarası ve şifreyi bilgi olarak istiyor. yani ösym sonuçlar için herkesin işini kolaylaştıyor, Ösym ile sonuçlara ulaşmak için https://sonuc.osym.gov.tr/ sadece bu siteye tıklayarak eskiden kalmış olan sınav bilgisini çok ...

Ehliyetten geçtim mi?

Direksiyon sınavından geçip kaldığımı nasıl anlarım : Eğer sınavınız 35 dakika sürdüyse ve araçtan indirilmediyseniz(parkuru tamamlamak) muhtemelen sınavdan başarılı oldunuz. ... Sınavınız 35 dakika sürmediyse veya araçtan indirildiyseniz sınavdan kaldınız demektir.

Direksiyon sınavını geçince ne olur?

Direksiyon sınavını geçtikten sonra kursumuz tarafından ilk iş gününde sürücü sertifikalarınız hazırlanarak inceleme, kontrol, mebbis ve polnet sistem girişleri ve onay için il milli eğitim müdürlüğüne gönderilmektedir. Bu işlemler iş yüküne göre yaklaşık 5-7 iş günü sürmektedir.

Ehliyet sınavı kalkacak mı?

Milli Eğitim bakanlığı ehliyet sınavlarını kaldırdı yerine kalem, kağıt, silgisizehliyet sınavı dönemine geçildi. Başvuruların devam ettiği ehliyet sınavında 2021 Ocak ayından itibaren elektronik ehliyet sınav dönemine geçiliyor.

2021 ehliyet sınavları kalkacak mı?

Ehliyet sınavının kaldırılmasıyla ilgili herhangi bir karar veya düzenleme teklifi yok. Ehliyet sınav başvuruları her ayın 1'i ile 10'u arasında alınmayacak devam edecek. Başvuran adaylar yoğunluğa göre 2 hafta içerisinde sınava girebiliyor.

Ehliyet Yazılı Sınav saat kaçta?

Sürücü adaylarının işten gelişleri düşünerek haftaiçi sınavlar genelde akşam 18:00'den sonra gerçekleştiriliyor. Haftasonu ise 09:00'dan itibaren başlamaktadır. Her saat bir e-sınav yapılmaktadır.

Elektronik Ehliyet Sınavı Nasıl Yapılır?

ELEKTRONİK EHLİYET SINAVI. E-sınav sisteminde bilgisayarlar üzerinden sorulara cevap veriliyor. Hafta içi saat 17.

Ehliyet sınavına cüzdanla girilir mı?

Adaylar, sınava gelirken yanında fotoğraflı ve çift mühürlü sınav giriş belgesi, nüfus cüzdanı (pasaport ve/veya başka sınıf sürücü belgesi), en az iki adet koyu siyah ve yumuşak kurşun kalem, kalemtıraş ve leke bırakmayan yumuşak silgi bulunduracaktır. ... Vukuatlı nüfus cüzdanı da sınavda geçerli değildir.