Bioder tüy azaltici krem nerelerde kullanılır?

İçindekiler:

  1. Bioder tüy azaltici krem nerelerde kullanılır?
  2. Bioder ne işe yarar?
  3. Bioder tüy azaltici krem nasıl kullanılır?
  4. Bioder tüy azaltici krem kaç gün kullanılır?
  5. Bioder kalıcı mı?
  6. Bioder bitkisel mi?

Bioder tüy azaltici krem nerelerde kullanılır?

BİODER SERUM'un, vücut ve yüz bölgesinin farklı cilt ve kıl yapısına göre özel olarak formüle edilen vücut bölgesine özel ve yüz bölgesine özel olmak üzere iki ayrı formu bulunmaktadır. Yüz Bölgesine Özel BİODER SERUM'u yüzünüzün tüm bölgelerinde (kulak içi ve burun içi hariç) güvenle kullanabilirsiniz.

Bioder ne işe yarar?

Bioder Biocure Tüy Azaltıcı Kür Yüz 3 * 5 Ml Bioder, Herbal Complex B ve özel bitkisel özlerin konsantre ve güçlü birleşimi ile bir yenilik getirerek Tüy Azaltıcı Kürü geliştirdi. ... Konsantre formül, epilasyon sonrası sadece 3 günlük kullanımla, tüy görünümünde azalma ve incelme sağlar.

Bioder tüy azaltici krem nasıl kullanılır?

Tüylerden arındırılmış, temiz ve kuru cilde yeterli miktarda alınan ürün yedirilerek uygulanır. Durulamaya gerek yoktur. Yüz bölgesinin farklı cilt ve kıl yapısı göz önüne alınarak özel olarak formüle edilmiştir. Kıl ve ten rengi ayırt etmeksizin kullanılabilir.

Bioder tüy azaltici krem kaç gün kullanılır?

Biocure Tüy Azaltıcı Kür, sinerjik bir etki ile çalışan yağ, serum, süt formülasyonlarını içerir. Konsantre formül, epilasyon sonrası sadece 3 günlük kullanımla, tüy görünümünde azalma ve incelme sağlar.

Bioder kalıcı mı?

Oysa BİODER SERUM, ortalama 8-12 ay kullanım süresi sonunda sizi tüy probleminden kalıcı olarak kurtarmaya yardımcı olur. BİODER SERUM, tüy sorunundan kalıcı olarak kurtulmanın en ekonomik, acısız ve pratik yoludur.

Bioder bitkisel mi?

Bioder Bio Epilation Serisinin tüm ürünleri, özel bitkisel ekstrelere sahiptir. ... Bioder Bio Epilation Serisi, doğal ve bitkisel içeriği sayesinde istenmeyen tüylere, cilde en uyumlu şekilde etki eder. Koruyucu, Paraben, Ftalat gibi zararlı kimyasallar içermez. Cildin nem oranını dengede tutar ve cildi tahriş etmez.