ÇYDD bursu nedir?

İçindekiler:

  1. ÇYDD bursu nedir?
  2. ÇYDD burs başvuruları ne zaman?
  3. ÇYDD bursu ne zaman verilecek 2020?
  4. CYDD org tr nedir?
  5. Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği ne işe yarar?

ÇYDD bursu nedir?

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği, 1991 yılından beri çağdaş eğitim yoluyla çağdaş topluma ulaşma hedefi doğrultusunda üniversite öğrencilerine karşılıksız burs vermektedir.

ÇYDD burs başvuruları ne zaman?

Yeni Burs Başvuruları Başladı! 20 eğitim öğretim yılı için; Ortaöğretim/Üniversite yeni başvurularımız başladı! Yeni burs başvuru işlemlerinizi tarihine kadar aşağıdaki bağlantıdan yapabilirsiniz.

ÇYDD bursu ne zaman verilecek 2020?

2020-2021 dönemindeki ÇYDD üniversite bursları, Eylül-Haziran ayları arasından aylık 275 TL olarak öğrencilere verilecektir.

CYDD org tr nedir?

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (kısaca ÇYDD), merkezi İstanbul'da bulunan sivil toplum kuruluşu. Derneğin amacı "Atatürk ilke ve devrimlerini korumak, geliştirmek, çağdaş eğitim yoluyla çağdaş insan ve çağdaş topluma ulaşmak amacıyla, kazanılmış hakların korunup geliştirilmesi ilkesini gütmek" olarak belirlenmiştir.

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği ne işe yarar?

Atatürk ilke ve devrimlerini korumak, geliştirmek, çağdaş eğitim yoluyla çağdaş insan ve çağdaş topluma ulaşmak amacını güden Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği, ülkenin “çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkması” ülküsü için bilgi, beceri ve deneyim birikimiyle, gönüllü çalışan bir sivil toplum örgütüdür.