Söz Ateş öldü mü?

İçindekiler:

  1. Söz Ateş öldü mü?
  2. Söz dizisinin sonunda ne oldu?
  3. Ateş kaçıncı bölümde öldü?
  4. Eren Vurdem kurulus Osmandan ayrıldı mı?
  5. Kuruluş Osman da Göktuğ diziden ayrıldı mı?
  6. Dündar Beyin eşi kimdir?
  7. Dundar beyin ilk esi kimdir?

Söz Ateş öldü mü?

Ne yazık ki kesin olarak Söz dizisinde Ateş şehit oldu ve Eren Vurdem Söz dizisinden kesin olarak ayrıldı. Güncelleme 6 Ocak 2019:Söz dizisi setinden kötü haberler gelmeye devam ediyor.

Söz dizisinin sonunda ne oldu?

Söz dizisinin finalinde ünlü oyuncu Serhat Kılıç'ın canlandırdığı Çolak karakterinin ölmediği ortaya çıktı. Çolak finalde Yavuz ve Tim'in karşısına çıktı. Çolak, Yavuz ve Tim'e kurşun yağdırdı. Ancak Yavuz ve Tim'in intikamı acı oldu.

Ateş kaçıncı bölümde öldü?

EDHO'da Ateş rolündeki Erkan Bektaş da 117. bölümde diziye veda etti.

Eren Vurdem kurulus Osmandan ayrıldı mı?

Kuruluş Osman dizisinde Konur Alp isimli karakteri canlandıran Eren Vurdem 26. bölümün ardından diziden ayrıldığını açıkladı.

Kuruluş Osman da Göktuğ diziden ayrıldı mı?

Burak Çelik'in oynadığı Göktuğ karakterinin diziye veda edip etmyeceği hakkında henüz bir açıklama yok. Kuruluş Osman bu akşam ki bölümünde Nikola ile barışması için yapılan teklife hedefine karachisar'ı koyan Osman Bey'in hamlesi çok farklı olacak.

Dündar Beyin eşi kimdir?

Dizinin kadrosuna Hazal Hatun karakteriyle katılan Yeşim Ceren Bozoğlu, Dündar Bey'in eşi olarak bu akşamki bölümde rol aldı.

Dundar beyin ilk esi kimdir?

Kuruluş Osman Dündar Bey'in ilk eşi Hazal karakterini canlandıran Yeşim Ceren Bozoğlu'nun hayatı... Kuruluş Osman dizinin oyuncu kadrosunda Dündar Bey'in ilk eşi Hazal Hatun karakterini canlandıracak olan Yeşim Ceren Bozoğlu katıldı. Yeşim Ceren Bozoğlu, 29 Temmuz 1974 tarihinde Ankara'da dünyaya gelmiştir.