ETA programı ne demek?

İçindekiler:

  1. ETA programı ne demek?
  2. ETA V 8 SQL Nedir?
  3. Shift F2 tuşu hangi işlem için kullanılır?
  4. Eta muhasebe programı ne kadar?
  5. Eta SQL ne demek?
  6. Yeni kullanıcı tanımlama amacı nedir?
  7. ETA Fatura modülü nedir?
  8. F2 kayıt tuşu ne işe yarar?
  9. ETA programı ne kadar?
  10. Logo muhasebe programı ne kadar?
  11. ETA lojistik ne demek?
  12. Eta SQL programında kullanıcılar için yetki tanımlaması nasıl yapılır?
  13. ETA Stok modülü nedir?
  14. Fatura Modülü ne işe yarar?
  15. Çek senet modülü hangi amaçla kullanılır?

ETA programı ne demek?

Eta bütün güncellemeleri takip eden ve aynı zamanda online güncelleme yapılabilen bir programdır. Türkiye'de 25 yılı aşkın süredir kullanılmakta olan bu program ETA Bilgisayar tarafından geliştirilmiştir. Muhasebe alanında yapılan herhangi bir kanuni değişikliği direk olarak güncellemektedir.

ETA V 8 SQL Nedir?

ETA:V.8-SQL, Object Oriented teknoloji kullanılarak hazırlanmıştır ve açık veritabanı mimarisine sahiptir. Hem büyük hem de orta ölçekli işletmelerin gereksinimi olan tüm fonksiyonelliğe sahiptir. Windows'un alışılmış kullanım ve grafik standartlarına sahiptir ve SQL özelliklerini kullanmaktadır.

Shift F2 tuşu hangi işlem için kullanılır?

Seçili içeriği belirli bir konuma kopyalama. Shift+F2 tuşlarına basın, imleci hedefe doğru hareket ettirin ve Enter tuşuna basın. Seçili içerikle Otomatik Metin bloğu tanımlama. Otomatik Metin bloğu ekleme.

Eta muhasebe programı ne kadar?

Paket VIII (Stok+Cari+Fat.+Muhasebe+Cek/Senet+Sipariş+Irs.) * Muhasebeci ve Mali Müşavirlerin özel kullanımı için iskontolu paketlerdir.Ticari işletmelere satılamaz....
Ticari Uygulama PaketleriTek KullanıcıÇok Kullanıcı
Stok340 $510 $
Cari340 $510 $
Fatura340 $510 $
Muhasebe450 $675 $
64 satır daha

Eta SQL ne demek?

1.3 ETA:SQL Nedir ? ETA:SQL programı açık veritabanı kullanımı ile veri güvenliği, esneklik, kolaylık ve hız avantajıyla ileri teknoloji olanaklarını sunmakla kalmıyor, modüler ve esnek yapısıyla kurumsal ve ileri çözümler sağlıyor. yapılabilir ve SQL veritabanı özelliklerini kullanılarak işlemler tamamlanabilir.

Yeni kullanıcı tanımlama amacı nedir?

Tanımlama Amacı İşletmede programı kullanacak personellerin kullanıcı tanımlarının yapılması ve görevi/statüsüne göre yetkilendirme yapılması için kullanılır.

ETA Fatura modülü nedir?

ETA:FATURA, işletmelerin faturalama işlemlerini bilgisayarda takip edebilmesine imkan tanıyan bir program modülüdür. ... Faturalar sisteme fatura modülü üzerinden işlenebileceği gibi Sipariş veya İrsaliye modüllerine ait fişler üzerinden faturalaştırma işlemi yapılarak otomatik olarak da oluşturulabilmektedir.

F2 kayıt tuşu ne işe yarar?

F2 - Seçili dosya veya klasörün ismini değiştirmeyi sağlar. ... F7 - Microsoft uygulamalarında dosyaların yazım ve dil bilgisi kontrolünü yapmaya yarar. F8 - Windows'ta bilgisayarı açarken boot menüsünü açmak için kullanılır.

ETA programı ne kadar?

Paket VIII (Stok+Cari+Fat.+Muhasebe+Cek/Senet+Sipariş+Irs.) * Muhasebeci ve Mali Müşavirlerin özel kullanımı için iskontolu paketlerdir.Ticari işletmelere satılamaz....
Ticari Uygulama PaketleriTek KullanıcıÇok Kullanıcı
Paket I (Stok+Cari+Fatura)960 $1440 $
Peket II (Stok+Cari+Fatura+İrsaliye)1250 $1875 $
66 satır daha

Logo muhasebe programı ne kadar?

Logo Go Plus Fiyatı
LisansKullandıkça Öde
Ana PaketLisans FiyatıBaşlangıç ve 1 Yıllık Kullanım
Go Plus Ana Paket4.350 TL1.550 TL
Kullanıcı Artırımları
+2 Kullanıcı2.300 TL550 TL
33 satır daha

ETA lojistik ne demek?

Estimated Time Of Arrival ingilizce olarak kullanılır. Aynı zamanda lojistik terimlerinde (Estimated Time Of Arrival) ingilizce baş harflerinden oluşmaktadır. Türkçe anlamı ve kısa açıklaması hakkında bilgiler. ... ETD tahmini liman ayrılışı, ETA Tahmini gemi varışıdır.

Eta SQL programında kullanıcılar için yetki tanımlaması nasıl yapılır?

ETASQLSYS içinden Sistem Đşlemleri/ Kullanıcı Đşlemleri/Yetki Bağlantı Tanımları/Yetki Detayları Girişi ekranına girilir. Hangi modül içinde hangi işlemler için izin verilecek ise o modül ve işlemler uygun bir şekilde işaretlenir. Yetki tanımına bir kod verilir ve kayıt edilir.

ETA Stok modülü nedir?

ETA:STOK: Stok kart açma ve hareket işlemlerinin bilgisayarda takip edilmesine imkan tanıyan bir program modülüdür. YENİ STOK KARTI AÇMA : Bu menü stok kartlarının sisteme kaydedilmesi için kullanılır.

Fatura Modülü ne işe yarar?

Fatura girişinin yapıldığı bölümdür. Bu modül programa girmiş olduğumuz Seri ve Ticari ilan ordinolarının faturalandırıldığı bölümdür.

Çek senet modülü hangi amaçla kullanılır?

Çek/Senet bordrolarının toplu olarak muhasebeleştirilmesinde kullanılır.