Eypio nun anlamı ne?

İçindekiler:

  1. Eypio nun anlamı ne?
  2. Eypio nereli kimdir?
  3. Eypio ne iş yapıyor?
  4. Eypio ne mezunu?
  5. Yener Çevik nereli?
  6. Eypio kaç yaşında?
  7. Eypio nun gerçek adı ne?
  8. Burak King babası nereli?
  9. Abdurrahim Akça nereli?
  10. Eypio kac cocugu var?

Eypio nun anlamı ne?

Exxen'de yayınlanması beklenen O Ses Türkiye Rap yarışmasının jüri üyelerinden biri de Eypio oldu. ... Eypio kelimesinin anlamı da işte tam da bu isimle yani Abdurrahim ile alakalı bir kelimedir. Ünlü rapçi çocukluk arkadaşları ve Avrupa'daki arkadaşları tarafından Abdurrahim'in kısaltması olan Apo şeklinde çağrılıyordu.

Eypio nereli kimdir?

1980'de Afganistan'dan göç eden bir anne babanın çocuğu olarak tarihinde Konya'da doğdu. 2002 yılına kadar İstanbul Zeytinburnu'nda yaşadı. 2002'de Hollanda'ya giden A.P.O, ilk kayıtlarını Hollanda'da yabancı bir grupla yaptı ve onlarla çalıştı.

Eypio ne iş yapıyor?

Rapçi Eypio/Meslekleri

Eypio ne mezunu?

Eypio kaç yaşında olduğu da araştırılıyor. Ünlü Türkçe rap sanatçısı doğumlu ve Eypio yaş olarak şu an 37 yaşında. Eypio eşi ile ilgili yaptığı açıklamalar ile de dikkat çekti. Programda eşinin Galatasaray Üniversitesi mezunu olduğunu ve ünlü reklam ajanslarında çalışmış bir reklamcı olduğunu söyledi.

Yener Çevik nereli?

tarihinde İzmir'in kenar mahallelerinden birinde dünyaya gelen Yener Çevik aslen Erzurum'un Oltu ilçesindendir. İlk yıllarda Orhan Gencebay ve Run DMC müziğiyle tanıştı. Bir yandan hayatla mücadelesi devam ederken diğer yandan arabesk müziği ile rap müziğini harmanlayarak Yener Çevik tarzını oluşturdu.

Eypio kaç yaşında?

38 yaşında () Eypio/Yaş

Eypio nun gerçek adı ne?

Abdürrahim Akça Eypio/Tam adı

Burak King babası nereli?

Biyografi. Kadir Canatan ve Emine Canatan'ın oğlu olarak 1992 yılında Hollanda'nın Rotterdam şehrinde dünyaya gelmiştir. İlköğrenimini Rotterdam'da tamamladı. 2008'te, henüz 16 yaşında iken, ailesiyle birlikte Hollanda'dan Türkiye'ye kesin donüş yapmıştır.

Abdurrahim Akça nereli?

Konya, Türkiye Eypio/Doğum yeri

Eypio kac cocugu var?

Anne ve babası Afganistan Türkmeni olan Eypio'nun iki kız çocuğu vardır.