Ekol kargo kimin?

İçindekiler:

  1. Ekol kargo kimin?
  2. Arzu Akyol Ekiz kimdir?
  3. Ekol ne is yapar?
  4. Kolay gelsin kimin?
  5. Ekol Lojistik ne üzerine?
  6. Ekol lojistik hangi ülkelerde var?
  7. Ekol ne demektir TDK?
  8. Ekol Gebze ne iş yapar?
  9. Kolay gelsin ne zaman kuruldu?

Ekol kargo kimin?

Ahmet Musul, 1990 yılında sıfır sermaye ile kurduğu ve bugün 650 milyon Euro cirolu bir şirket haline getirdiği Ekol Lojistik'i yurtdışında büyütmeye hazırlanıyor.

Arzu Akyol Ekiz kimdir?

Profesyonel iş hayatına Damco Maersk Lojistik'te Doğu Akdeniz Ticari Direktörü, Netlog Lojistik'te Uluslararası Taşımacılık Genel Müdür Yardımcısı ve Global Forwarding Genel Müdürü olarak devam eden Arzu Akyol Ekiz, Ekol Ailesi'ne katılmadan önceki son görevinde Fiba Perakende'de Lojistik ve Dış Ticaret Danışmanı ...

Ekol ne is yapar?

Ekol, 1990 yılında kurulan; taşımacılık, kontrat lojistiği, dış ticaret, gümrük ve tedarik zinciri yönetimi alanında 13 ülkede kusursuz hizmet anlayışıyla faaliyet gösteren entegre bir lojistik şirketidir.

Kolay gelsin kimin?

2018 yılında Ekol Lojistik tarafından hayata geçirilen Kolay Gelsin, çok yeni bir kargo şirketi değil.

Ekol Lojistik ne üzerine?

Ekol, 1990 yılında kurulan; taşımacılık, kontrat lojistiği, dış ticaret, gümrük ve tedarik zinciri yönetimi alanında 13 ülkede kusursuz hizmet anlayışıyla faaliyet gösteren entegre bir lojistik şirketidir.

Ekol lojistik hangi ülkelerde var?

Türkiye, Almanya, İtalya, Yunanistan, Fransa, Ukrayna, Romanya, Macaristan, İspanya, Polonya, Çekya, İsveç ve Slovenya'da olmak üzere, kapalı alanı 1.000.000 m2'ye yaklaşan dağıtım merkezinin yanı sıra Intermodal taşımacılığa fırsat veren haftalık 52 sefer yapan blok trenleri ve 7.500 aracıyla da Ekol, Avrupa'nın önde ...

Ekol ne demektir TDK?

Ekol, bir bilim ve sanat kolunda ayrı nitelik ve özellikleri bulunan yöntem veya akım, okul.

Ekol Gebze ne iş yapar?

1990 yılında İstanbul'da kurulan Ekol Türkiye müşterilerine taşımacılık, depo yönetimi, gümrük, dış ticaret ve tedarik zinciri yönetimi çözümlerini sunmaktadır.

Kolay gelsin ne zaman kuruldu?

E-ticaret taşımacılık sektörüne inovatif çözümler sunmak üzere, 2016 yılında ilk adımlarımızı atmaya başladık ve 2018 yılında resmi olarak kurulduk. Müşteriyi doğru anlayarak ihtiyaca yönelik hazırladığımız hizmetler ile müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmak üzere çalışmalarımızı sürdürüyoruz.