Instagram nasıl telaffuz edilir?

İçindekiler:

  1. Instagram nasıl telaffuz edilir?
  2. Samsung nasil soylenir?
  3. BalmaIn nasıl okunur?
  4. Huaweı nasıl okunur?
  5. Whatsapp nasıl telaffuz edilir?
  6. Instagram ingilizcede nasıl yazılır?
  7. Samsung Korece ne demek?
  8. Nıke nasıl okunur?
  9. Xiaomi Mi nasıl okunur?
  10. Wi Fi nasıl telaffuz edilir?
  11. Samsung Türkçede ne demek?
  12. Deli 2 Go nasıl okunur?
  13. Lamborghini nasıl telaffuz edilir?

Instagram nasıl telaffuz edilir?

doğru okunuşunu belirtilen şekilde instıgrem'dir. ama ben bazı ingilizce kelimeleri nasıl okuyorsam öyle söylerim. o yüzden bana göre instagram'dır. bir de ingilizce kasıcam diye batıranların telafuzu vardır instegrram.

Samsung nasil soylenir?

Ülkemizde yaygın olarak kullanılan Samsung, sıklıkla yazıldığı gibi okunuyor. Ancak marka isminin sem-szong şeklinde telaffuz edilmesi gerekiyor.

BalmaIn nasıl okunur?

BalmaIn: Türkler için yıllardır 'Balmeyn' olsa da aslında o bir 'Balmen'. Chopard: O sondaki D harfini sakın okumayın; sadece 'Şopar' diyoruz. GIvenchy: En sık yanılgıya düşülen markalardan. Doğrusu 'Civenşi' değil, 'Jivanşi'.

Huaweı nasıl okunur?

Çinli bir Huawei çalışanı ise marka isminin doğru telaffuzunu “huavey” olarak tanımlıyor. Yine İngilizce karakterlere sahip olan “Huawei Mate 10 Lite”ın Türkçe telaffuzu ise “Huavey meyt on layt” şeklindedir.

Whatsapp nasıl telaffuz edilir?

whatsapp'ın okunuşu
  1. vaaaaaaaatzeaaaaaaaapppğ ...
  2. vatsap diye okunur; whatsepp diye okuyan cok afedersin iliktir. ...
  3. friends dizisindeki joey karakteri tarafından hakkı verilerek gerçekleştirilen eylem. ...
  4. kişiden kişiye değişen okunuştur. ...
  5. vadshab diye okunabilir ama sonuçta bu yazisma aplikasyonudur. ...
  6. vatsap iyidir vatsap.
Daha fazla öğe...

Instagram ingilizcede nasıl yazılır?

Öncelikle Instagram Dil Ayarları kısmına girebilmek için Instagram profilinize girmeniz gerek. Ardından ise ayarlar kısmına girmeniz gerekiyor. Ayarlar menüsünden alt kısmına inmeniz ve ardından da “Dil” kısmına tıklamanız gerekiyor. Son olarak seçmek istediğiniz dilli işaretlemeniz ve ayarları kaydetmeniz yeterli.

Samsung Korece ne demek?

Samsung aslında Sam ve Sung olarak iki parçadan oluşan bir kelimedir ve bunların bir anlamı var. Sam 'üç', Sung ise 'yıldız' anlamlarını taşır. Yani Samsung'un anlamı “üç yıldız” demek. Korece sembolü ise “Hanja” demek, yani büyük sayıda ve güçlü demek.

Nıke nasıl okunur?

Nike. Bombayı patlatıyorum.Herkesin 'nayk' olarak bildiği fakat asıl okunuşu 'nayki' olan marka.Çok tuhaf değil mi?

Xiaomi Mi nasıl okunur?

Mandarince olan ve xiao ile mi kelimelerinin birleştirilmesi ile oluşan Xiaomi küçük darı ya da küçük pirinç anlamına gelir. Telaffuz olarak ise şiao mi denilmesi yeterli olacaktır. Xiaomi Türkçe Okunuşu Nasıl? Xiaomi olarak bilinen ve Türkçede şiao mi olarak telaffuz edilen bu marka hızlı biri okunuşa sahiptir.

Wi Fi nasıl telaffuz edilir?

Eğer sözcük "Wireless Fidelity"nin (Okunuş: "vayırlıs fidelitiy") kısaltması olsaydı, ilginç bir şekilde "vayfi" diye okumamız gerekebilirdi. Buna rağmen, hatalı bir şekilde Wi-Fi'ın bir kısaltma olduğunu düşünen İngilizce konuşan insanların büyük bir çoğunluğu "vayfay" şeklinde okuyor.

Samsung Türkçede ne demek?

Samsung aslında Sam ve Sung olarak iki parçadan oluşan bir kelimedir ve bunların bir anlamı var. Sam 'üç', Sung ise 'yıldız' anlamlarını taşır. Yani Samsung'un anlamı “üç yıldız” demek.

Deli 2 Go nasıl okunur?

Deli-tu-go diye okunuyor.

Lamborghini nasıl telaffuz edilir?

Zaten mağazaya girdiğinizde dönen radyo ve reklamdan da bunu farkedebilirsiniz. Etrafta şekil yapmak için lamborjini ya da lamborcini diye okunan bu muhteşem markada aslında hiç çekinmeden g harfini de telaffuz ederek lamborgini şeklinde okumanız gerekmekte.