Piri Reis Üniversitesi paralı mı?

İçindekiler:

  1. Piri Reis Üniversitesi paralı mı?
  2. PRU hangi universite?
  3. Piri Reis Üniversitesi burs ne zaman kesilir?
  4. Deniz ulaştırma ve işletme bölümü mezunu ne iş yapar?
  5. Deniz ulaştırma ve işletme 2 yıllık ne yapar?
  6. Piri Reis Üniversitesi üniforma zorunlu mu?

Piri Reis Üniversitesi paralı mı?

2021-2022 Eğitim ve öğretim yılında KDV hariç yıllık öğrenim ücreti; Hukuk Fakültesi dâhil Lisans ve Önlisans İngilizce yabancı dil hazırlık sınıfı için 38.500 TL; Lisans (Denizcilik Fakültesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Mühendislik Fakültesi) 60.000 TL; Hukuk Fakültesi 68.000 TL; Önlisans programları ( ...

PRU hangi universite?

Piri Reis Üniversitesi. PRU Deniz Kampüsü Uluslararası BREEAM Sertifikalıdır. Piri Reis Üniversitesi İşbirliği ve Desteği ile Eğitime Başladı.

Piri Reis Üniversitesi burs ne zaman kesilir?

Burslu/İndirimli programlarda burslar/indirimler, hazırlık sınıfında bir yıl ve programın normal öğretim süresi kadar (öğrenimine ve derslere devam etmesi şartıyla) devam ederek bu sürenin sonuna kadar kesilmez.

Deniz ulaştırma ve işletme bölümü mezunu ne iş yapar?

Deniz ulaştırma işletme mühendisi, gemideki tüm mühendislik ekipmanlarının bakımı ve işletilmesinden sorumlu olan mürettebatın önemli bir üyesidir. Lisanslı denizci olarak çalışan deniz ulaştırma işletme mühendisinin gemideki statüsü üst sıralarda yer alır ve bazı durumlarda kaptan ile eşit görevler paylaşır.

Deniz ulaştırma ve işletme 2 yıllık ne yapar?

Deniz Ulaştırma ve İşletme Bölümü mezunları, gemilerde ithalat ve ihracat ürünlerinin nakliyesini yapar ve nakliyeyi sağlayacak kadroların organize edilmesini sağlar. Bu kişilerin aynı zamanda ikna edici yeteneğinin yüksek olması, yaratıcılık ve girişimcilik özelliklerinin ön planda olması gerekir.

Piri Reis Üniversitesi üniforma zorunlu mu?

Bu programa kayıt olan öğrenciler, mesleğin gerektirdiği uygun üniformayı giymek zorundadırlar. Öğrenciler üniformasını kendi temin edecektir. ÖSYS ile üniversitedeki bölüm ve programlara yerleşen öğrencilere normal öğrenim döneminde aşağıda belirtilen oranlarda indirimler uygulanır.