Sırt Yakısı ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Sırt Yakısı ne işe yarar?
  2. Yakı nedir ne için kullanılır?
  3. Isı Bandı nedir ne işe yarar?
  4. Yakı kaç günde bir yapılır?
  5. Yakı bandı kaç gün kalır?

Sırt Yakısı ne işe yarar?

Kapsikumlu Yakı bandı; vücudumuzda çeşitli sebeplere bağlı olarak oluşan eklem ve adale ağrılarının hafifletilmesine yardımcı, ilaçlı bezlere verilen isimdir. Çoğunlukla eczanelerden tedarik edilen yakı bantları isimlerini, ilaçlı bezin içinde yakıcı bir kimyevi bulundurması dolayısıyla yakmak fiilinden almıştır.

Yakı nedir ne için kullanılır?

Bu bant türleri genellikle vücutta görülen ağrılar nedeniyle kullanılıyor. Bant üzerinde bulunan kimyasallar deri yoluyla emilerek, ağrı olan bölgenin iyileştirilmesini sağlıyor. Özellikle bacak ve omuz gibi bölgelerde ağrı görülmesi nedeniyle yakı bantları kullanılabiliyor.

Isı Bandı nedir ne işe yarar?

Derinlemesine etki eden ısı, kan akışını hızlandırarak sıkışmış kasların gevşemesine yardımcı olurken, sırt, boyun ve bacaklardaki kas problemlerinde rahatlama sağlar. VoltaPatch Isı Bandı'nı günlük aktivitelerinize devam ederken kolaylıkla kullanabilirsiniz.

Yakı kaç günde bir yapılır?

Hangi Sıklıkta Kullanılır? Tekrarlayan kullanımlarda aynı bölgede kullanılacak ise 14 gün geçmelidir. Uygulanan yakı 2 günden fazla bekletilmemelidir.

Yakı bandı kaç gün kalır?

İnsan cildinde maksimum 2 gün kalması gereken yakı bandının süre aşımında zarar vermeye başlayabileceğini vurgulayan Yalbuzdağ, "Bu durumda deride aşırı hassasiyet, yanma ya da alerjiye neden olabilir. Kuvvetli yapışkana sahip olduğu için bir gün sonra çıkarmak uygun olacaktır.