Sütyen ölçüleri nelerdir?

İçindekiler:

  1. Sütyen ölçüleri nelerdir?
  2. Sütyen ölçüleri nasıl belirlenir?
  3. Sütyen bedenleri B nedir?
  4. Push up sütyen nasıl olur?
  5. Super push up ne demek?

Sütyen ölçüleri nelerdir?

Sütyen ölçüsü her zaman iki parçadan oluşur: Göğüs altı çevresi ve göğüs ölçüleri. Göğüs altı çevresi santimetre cinsinden ölçülür. Bu ölçü sütyen ölçülerinden birini verir ve beşerli olarak kısaltılır. (örneğin 75, 80, 85).

Sütyen ölçüleri nasıl belirlenir?

Doğru sütyen ölçüsü alabilmek için beden ölçünüzün yanında cup ölçünüzü de bilmeniz gerekiyor. Göğüs altı ölçüsü ile göğüs ölçüsünün arasında fark, göğüs cup bedenini verir. Mezura ile sırtınızdan göğüs ucunuza doğru vücudunuzu çevreleyerek göğüs büyüklüğünüzü ölçün.

Sütyen bedenleri B nedir?

Sütyen ölçüsünde B cup genellikle en çok üretilen ve tercih edilen cup ölçüsüdür. Mezura ile göğüs ucundan geçecek şekilde ölçtüğünüzde bu cup ölçünüzü belirler. ... Örneğin göğüs çevrenizin ölçüsü 95cm. ise, cup bedeniniz B'dir.

Push up sütyen nasıl olur?

Destekli sütyenler, yalnızca küçük göğüslü kadınlar için üretilen modeller değildir. Göğüslerinde sarkma olan kadınlar tarafından da sıkça kullanılır. Sütyenin, alt ve yan kısımlarında bulunan dolgu, göğsü sıkıştırarak yukarı doğru kaldırır. Kaldırma özelliği nedeniyle, push up ve dolgulu sütyen adı ile de bilinir.

Super push up ne demek?

Göğüsleri büyük göstermek için en az maliyetli ve en pratik yöntemlerden biri Push Up sütyen kullanmaktır. ... Sütyenin alt ve yan kısımlarında bulunan dolgu, göğsü sıkıştırarak yukarı doğru kaldırır. Kaldırma özelliği nedeniyle dolgulu, destekli yada push up sütyen olarak da bilinir.