Izban bileti nasıl alınır?

İçindekiler:

  1. Izban bileti nasıl alınır?
  2. Izban kaç yaş ücretsiz?
  3. Izban öğrenci kartı nasıl alınır?
  4. Izban kime ücretsiz?
  5. Izban 65 yaş üstü binebilir mi?
  6. Kocaeli Öğrenci Kent Kart nasıl alınır?
  7. Izban Sağlıkçılara ücretsiz mi?
  8. Izmir Izban 65 yaş üstü ücretsiz mi?

Izban bileti nasıl alınır?

Havalimanında istasyondan ve 24 saat hizmet veren iki özel büfeden, kent içinde büfelerden kart alıp dolum yapılabilir. Kart alım ve dolum işlemi Şehirlerarası Otogarı'nda bulunan bir büfeden ve dolum otomatından yapılabilir.

Izban kaç yaş ücretsiz?

1.5 0 - 6 yaş arasındaki çocuklar, yanlarında ebeveynleri bulunmak kaydıyla, ücretsiz geçiş hakkından faydalanırlar.

Izban öğrenci kartı nasıl alınır?

www.izmirimkart.com.tr adresi üzerinden öncelikle ön başvuru formu doldurulur, 3 Boyutlu Güvenlik Sistemi ile internetten kartla güvenli ödeme ya da Vakıflar bankasının herhangi bir şubesinden masrafsız ve havale ücreti ödemeden İzmir İnovasyon ve Teknoloji A.Ş. hesabına 10 TL ücret yatırılır.

Izban kime ücretsiz?

% 40 ve üzeri bir oranda engeli bulunan vatandaşlarımız; Başbakanlık Özürlüler İdaresi Başkanlığı tarafından verilen kimlik kartı, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından verilen Engelliler için Kimlik Kartı veya nüfus cüzdanlarında özür oranı belirtilmiş nüfus cüzdanlarını görevli personele ibraz etmek ...

Izban 65 yaş üstü binebilir mi?

Sokağa çıkma kısıtlamasına tabi olup olmadığına bakılmaksızın 65 yaş ve üzeri vatandaşlarımız ile 18 yaş altı gençler ve çocuklarımız kademeli normalleşme döneminde şehir içi toplu ulaşım araçlarını (metro, metrobüs, otobüs, minibüs, dolmuş vb.) kullanamayacaklardır.

Kocaeli Öğrenci Kent Kart nasıl alınır?

Öğrenci Kart almak isteyen öğrencilerin okul idarelerince onaylanmış son 1 aya ait kimlik bilgileri bulunan öğrenim belgesi aslını ve son 6 ay içinde çekilmiş 1 adet vesikalık fotoğrafını Başvuru Merkezleri'ne ibraz etmeleri gerekiyor.

Izban Sağlıkçılara ücretsiz mi?

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin ulaşım şirketi İzmir Metro A.Ş, 'de Sağlık Emekçileri Sendikasına yazı göndererek sağlık çalışanlarına toplu ulaşım araçlarından ücretsiz yararlanma hakkının İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in talimatı ile 30 Haziran'dan 31 Aralık 2021 tarihine kadar uzatıldığını ...

Izmir Izban 65 yaş üstü ücretsiz mi?

65 yaş kartları ücretsiz olarak verilmektedir. Vize işlemi yapılmamaktadır.