Kargo için hangi bilgiler gerekli?

İçindekiler:

  1. Kargo için hangi bilgiler gerekli?
  2. PTT ile kargo nasıl gönderilir?
  3. Yurtiçi Kargo Evden kargo alınır mı?
  4. PTT Kargo ücreti neye göre hesaplanır?

Kargo için hangi bilgiler gerekli?

Makbuza benzer özellik taşıyan formun üst kısmında, gönderici yani bizim bilgilerimiz istenir. Burada adınızı, soyadınızı, telefon numaranızı ve adresinizi girmeniz zorunludur. Eğer kargo ücretini alıcı ödeyecekse, tc kimlik numaranızı da girmeniz gerekecektir.

PTT ile kargo nasıl gönderilir?

PTT işyerlerinde kargo göndermek oldukça kolaydır. TC Kimlik Numarasını gişe görevlisine söylemek yeterlidir. Kargo, aynı gün veya ilk posta ile sevk edilir. Varış adresi Türkiye'nin diğer ucu olsa dahi kargo, en hızlı ve güvenli şekilde alıcısına teslim edilir.

Yurtiçi Kargo Evden kargo alınır mı?

Gönderinizin adresinizden alınmasını tercih ediyorsanız saat 11.00'a kadar 444 99 99 no'lu Yurtiçi Kargo çağrı merkezini arayarak talebinizi iletebilir ya da saat 12.00'a kadar şubelerimize veya acentelerimize haber verebilirsiniz. Birimimiz, iş planına göre, talebinize dair yönlendirmeyi yapacaktır.

PTT Kargo ücreti neye göre hesaplanır?

PTT Kargo Hesaplama ve Fiyatları Nasıldır? 3 kg ile 30 kg arası olan gönderiler her 1 kg başına 1,80 TL olarak hesaplanır. 30 kg ile 50 kg arasındaki gönderiler için her 1 kg başına ücret 1,60 TL olarak hesaplanır. 50 kg ve üzeri paketler her bir kilo başına 1,30 TL ücret katılır ve o şekilde hesaplanır.