iPhone 8 işlemcisi ne?

İçindekiler:

  1. iPhone 8 işlemcisi ne?
  2. iPhone 8 işlemci hızı kaç?
  3. iPhone 8 hangi renkleri var?
  4. iPhone 8 portre özelliği var mı?
  5. 8 de portre var mı?
  6. GB su geçiriyor mu?
  7. Redmi Note 8 su geçirir mi?

iPhone 8 işlemcisi ne?

Cihazda'de, iPhone X ve 8 Plus modelinde kullanılan, toplamda 6 çekirdekli Apple 11 Bionic işlemcisi kullanılıyor. Ayrıca bu işlemci A10'a göre yüzde 25 daha iyi performans sağlarken, çoklu çekirdek performansında bu farkı yüzde 70'e kadar çıkartabilecek.

iPhone 8 işlemci hızı kaç?

İşlemci Özellikleri
İşlemci Hızı Aralığı2.01 GHz – 2.50 GHz
İşlemci Hızı2.10 GHz
İşlemci TürüApple A11
İşlemci Sayısı6 Çekirdek

iPhone 8 hangi renkleri var?

iPhone 8 ve iPhone 8 Plus; uzay grisi, gümüş ve altın renkleri olmak üzere üç yeni renk seçeneğine sahip ve bir akıllı telefonda kullanılan en dayanıklı camdan üretilen harika bir arka tasarıma yer veriyor.

iPhone 8 portre özelliği var mı?

Portre modu, Portre Işığı özelliklerine ve bir akıllı telefonla yapılabilecek en kaliteli video kaydı imkanına sahip daha gelişmiş kameraların yer aldığı iPhone 8 ve iPhone 8 Plus, kablosuz şarj özgürlüğü ve daha önce hiçbir telefonun sunmadığı artırılmış gerçeklik optimizasyonu sunuyor.

8 de portre var mı?

iPhone X ve sonraki modelleri ile iPhone 8 Plus'ta, Portre modunda çektiğiniz görüntülere stüdyo kalitesinde aydınlatma efektleri uygulamak için Portre Işığı özelliğini kullanabilirsiniz.

GB su geçiriyor mu?

Akıllı telefon sektörünün lider isimlerinden biri olan Apple, geçtiğimiz sene iPhone X'in yanı sıra iPhone 8 ve iPhone 8 Plus modellerini de tanıtmıştı. ... Telefonun su geçirmezlik derecesini etkileyen bu malzeme yüzünden, iPhone 8 Plus'un suya ve toza karşı sanıldığı kadar dayanıklı olmadığı belirtiliyor.

Redmi Note 8 su geçirir mi?

Su geçirmez özelliği yok, sadece sıçramalara dayanıklılık sunuyor. Milleti gaza getirmeyin telefonları suya falan koymaya çalışırlar.