Scooter kaç para?

İçindekiler:

  1. Scooter kaç para?
  2. Martı hangi ilçelerde var?
  3. Martı scooter nasıl kiralanır?
  4. Martı nasıl şarj oluyor?
  5. Martı bisiklet nasıl kullanılır?
  6. Izmit Martı Scooter nasil Kiralanir?
  7. Marti nasil Kiralanir?
  8. Martıya nasıl binilir?

Scooter kaç para?

30 Nisan 2021 tarihi itibariyle 1.

Martı hangi ilçelerde var?

Elektrikli bir araç modeli olan Martılar, her geçen gün geliştirilmeye devam ediyor. Özel bir teknik ekip ile yavaş yavaş Türkiye'nin dört bir yanına ulaştırılmaya çalışılan bu sistem şimdilik İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Yalova, Antalya, Eskişehir, Gaziantep ve Sakarya şehirlerinde bulunmakta.

Martı scooter nasıl kiralanır?

Telefonlarınız üzerinden indireceğiniz uygulama sayesinde kiralama işlemlerinizi kısa sürede halledebilirsiniz. Uygulamadaki harita üzerinden en yakın Martı'yı bulabilir ardından Martı'nın kodunu telefonunuza okutabilirsiniz. Fiziksel kilidi açabilmek amacı ile telefonunuza 4 haneli bir şifre gönderilecektir.

Martı nasıl şarj oluyor?

Kısaca anlatmak gerekirse elektrikli scooterlar günlük olarak kullandığımız 220 Volt topraklı prizden şarj edilebiliyor. Yani evlerimizde, ofislerde ve yaşam alanlarımızı sürdürdüğümüz günlük kullanımda rastladığımız elektrik prizlerinden şarj edebiliriz.

Martı bisiklet nasıl kullanılır?

Nasıl çalışıyor?

  1. Kullanmaya başlamak için telefonuna mobil uygulamasını indirmen gerekiyor.
  2. Haritada sana yakın olan bir Martı'yı bul (haritada sadece yakındaki Martılar görünüyor).
  3. Scooter üzerindeki QR kodu taratıp, gelen şifre ile kilidi sök ve kullanmaya başla.

Izmit Martı Scooter nasil Kiralanir?

MARTI NASIL KİRALANIR Martı adlı uygulamayı indirip, scooter üzerindeki QR kodunu okutarak, scooterın kilidini açabilirsiniz. Sürüşe başlamak için ise Martı'yı ayağınızla iterek hızlandırmanız ve gaz tuşuna basmanız gerekiyor.

Marti nasil Kiralanir?

MARTI SCOOTER NASIL KİRALANIR? Martıyı kullanmak için; iOS ve Android platformlarında ücretsiz olarak mevcut durumda olan mobil uygulamayı indirmeniz gerekmektedir. Harita üzerinden size yakın olan Martı'yı bularak başla seçeneğine tıkladıktan sonra scooter üzerinde bulunan kodu akıllı telefonunuza okutunuz.

Martıya nasıl binilir?

Harita üzerinden siz en yakın Martı'yı bularak başlayı tıklatın. Scooter üzerinde bulunan barkodu akıllı telefonunuza okutun. Uygulamadan gelen şifreyi Martı üzerinde bulunan kilidi açmak için girin. Kilit açıldıktan sonra scooter kullanıma hazır olacaktır.