Izmirden Mykonos a nasıl gidilir?

İçindekiler:

  1. Izmirden Mykonos a nasıl gidilir?
  2. Yunan adalarına günübirlik vize gerekiyor mu?
  3. Yunan Adaları kapı vizesi kaç gün?
  4. Sığacık Samos feribot kaç saat?
  5. Samos adasına Seferihisar nasıl gidilir?

Izmirden Mykonos a nasıl gidilir?

İzmir Seferihisar'dan kalkan feribotlarla Samos'un Karlovasi Limanı'na seyahat edip, aynı limandan kalkan feribotla Mykonos'a geçmek en pratik, hızlı ve ucuz yol. Dönemsel olarak Sakız Adası'ndan da seferler var. Sakız Adası'na İzmir Çeşme'den yarım saatte ulaştıktan sonra, Sakız'dan Mykonos'a 6 saatte geçebilirsiniz.

Yunan adalarına günübirlik vize gerekiyor mu?

Yunan adalarına günübirlik seyahat edilecek olsa bile kapı vizesi sahibi olma zorunluluğu bulunmaktadır. Kapı vizesi ile seyahat edebilecek Doğu Ege adaları: Rodos. Kos (İstanköy)

Yunan Adaları kapı vizesi kaç gün?

Kapı vizesi kısa süreli vize türleri arasında yer almaktadır ve seyahat acenteleri aracılığı ile temin edilmektedir. Kapı vizesi tek ya da çift giriş hakkı doğrultusunda, en fazla 15 gün süreli olarak verilmektedir ve vize süresini uzatma seçeneği bulunmamaktadır.

Sığacık Samos feribot kaç saat?

Seferler, haftanın dört günü Çarşamba, Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri olacak. Feribot Sığacık'tan sabah 08.00'de, Karlovassi Limanı'ndan Saat 17.00'de hareket edecek. Ege Denizi'ndeki keyifli yolculuk 400 kişilik lüks feribotla 1 saat 55 dakika sürecek.

Samos adasına Seferihisar nasıl gidilir?

Seferihisar Sığacık Teos Marina'dan kalkan Tursem firmasına ait (Samos Star) Dedetaş I Feribotu bu güzergahta hizmet veren tek araç. İzmir şehir merkezi sınırlarından Yunan adalarına en yakın çıkış noktası olan Seferihisar, Samos'un Karlovasi Limanı'na 1 saat 55 dakika uzaklıkta.