GANO neye iyi gelir?

İçindekiler:

  1. GANO neye iyi gelir?
  2. Gano Excel çay ne ise yarar?
  3. Gano Excel rooibos cayi nasil kullanilir?
  4. GANO ürünleri zararlı mı?
  5. Ganocafe nasıl yapılır?

GANO neye iyi gelir?

Farmokolojik Değerler:- Ganoderma Lucidium Aktif İçeriği: İşlevsel olarak; Bağışıklık sistemini güçlendirir. Kan sistemindeki şeker seviyesini dengeler,oksijen seviyesini arttırır.Metabolik oranı dengeler ve vücudu canlandırır.Sindirim sistemini kuvvetlendirir.Deri rahatsızlıklarını tedavi eder.

Gano Excel çay ne ise yarar?

Ganoderma lucidium rooibos çayı serbest radikallerin yok edilmesine yardım eden kuvvetli bir antioksidant olan etkin sod maddesi ihtiva eder. Gano tea sod, vücutta meydana gelen toksinlerin dışarı atılması, bağırsakların rahat çalışması ve vücudun su ihtiyacının karşılanması için uygun bir içecektir.

Gano Excel rooibos cayi nasil kullanilir?

İlk olarak suyu kaynatın ve 2-4 dakika arası dinlendirin. Ilıklaşmaya başlayınca bir tatlı kaşığı rooibos çayını suya atın. 5-6 dakika arası demlenmesi için bekleyin. Afiyet olsun.

GANO ürünleri zararlı mı?

Çoğu kahvede olduğu gibi gano kahvesindeki kafein de kalp rahatsızlıkları olanlar için zorlayıcı olabiliyor. Gano kahvesi çok tüketilirse çarpıntı yapabiliyor. Mide problemleri yaşayanlar için mide ekşimesine yol açabilen gano kahvenin, ölçülü tüketilmesi gerekiyor.

Ganocafe nasıl yapılır?

Ganocafe Classic Nasıl Hazırlanır? Ganocafe Classic nasıl hazırlanır, nasıl yapılır diyenlere önerimiz şu şekildedir: Kahveyi sert sevenler, Ganocafe Classic'in bir paketini bir fincan kaynamış suyun içerisine döküp, karıştırdıktan sonra içebilirler.