Shiffa Home nasıl bir marka?

İçindekiler:

  1. Shiffa Home nasıl bir marka?
  2. Shiffa Home doğal mı?
  3. Shiffa Home nerede?
  4. Aksu Vital nasıl bir marka?
  5. Shiffa Home hindistan cevizi yağı yenir mı?
  6. Shiffa Home sahibi kimdir?
  7. Shiffa Home Aksu Vital nedir?
  8. Shiffa Home kırmızı ginseng nasıl kullanılır?
  9. Aksu Vital sahibi kim?
  10. Aksu Vital hangi ülkenin?
  11. Shiffa Home organik hindistan cevizi yağı nasıl kullanılır?
  12. Shiffa Home ürünleri güvenilir mı?
  13. Yunis Aksu Kimdir?
  14. Shiffa Home yumurta kabuğu zarı ne işe yarar?
  15. Shiffa Home Perst cüce palmiye ne işe yarar?
  16. Aksu Vital kırmızı ginseng ne işe yarar?
  17. Aksu Vital nerede üretiliyor?

Shiffa Home nasıl bir marka?

Shiffa Home markası, 1989 yılında bal üretimi ile doğal ve bitkisel ürünler sektörüne giriş yapan, ilerleyen yıllarda polen, arı sütü gibi ürünlerle ürün profilini geliştiren Aksu Vital firmasına ait bir markadır.

Shiffa Home doğal mı?

Sağlıklı ve güzel bir cilde doğallıktan ödün vermeden ulaşmak için Shiffa Home ürünlerini kullanabilirsiniz. Doğal içerikleri, katkı maddesi içermeyen özel tekniklerle ambalajlayan firma, gıda ve kozmetik amaçlı kullanabileceğiniz bitkisel yağlardan oluşan geniş bir ürün yelpazesine sahiptir.

Shiffa Home nerede?

Shiffa Home, 1989 yılında kurulan Aksu Vital Doğal Ürünler A.Ş., bünyesindeki Gıda Takviyesi, Doğal Bitkisel Yağlar ve Arı ürünleri içeren 220 çeşit ürünün markasıdır. Türkiye'de üretim yapan Türk firması Aksu Vital Doğal Ürünler A.Ş. 5 kıtaya ihracat yapmaktadır.

Aksu Vital nasıl bir marka?

AKSUVITAL DOĞAL ÜRÜNLER Geniş bir ürün gamına sahip olan AksuVital, yaklaşık 400 ürün çeşidi ile Türkiye'de “Gıda Takviyesi ve Arı ürünleri” alanında lider konumundadır. ... Aynı zamanda Orta Doğu başta olmak üzere 5 kıtaya ihracat yapan AksuVital, dünya markası olma yolunda hızla ilerlemektedir.

Shiffa Home hindistan cevizi yağı yenir mı?

Yemeklerde Kullanımı, Pasta hamuruna, salatalara katacağınız Hindistan cevizi yağı ile harika tatlar yakalayabilirsiniz. Sıvı halde salatalara, katı halde tereyağı yerine kullanılabilir.

Shiffa Home sahibi kimdir?

Uzun yıllar boyunca büyük uğraşlarla büyüttüğü gözbebeği markaları Aksuvital, Avicenna, Shiffa Home, Softem, Natural Hekimce ile müşterilerine 400'e yakın ürününü eczane, market, doğal ürün satış noktaları ve kozmetik mağazalarına ulaştırıyor. Yunus Aksu ,Gölköy Ordu doğumlu. Evli ve 4 çocuk babası.

Shiffa Home Aksu Vital nedir?

Aksuvit; içerisinde 470 mg Kırmızı Kore Ginsengi, 378 mg arı sütü, 180 mg arı poleni, 116 mg Propolis, 70 mg keçiboynuzu meyvesi, 42 mg C vitamini, 126 mg kuşburnu bulunduran, tamamen doğal ürünlerin yüksek teknolojiyle bir araya getirildiği, sizi daima güçlü hissettirecek gıda takviyesidir.

Shiffa Home kırmızı ginseng nasıl kullanılır?

Ginsengin faydalarından yararlanmak için doğru içerikli ürün tercih etmelisiniz. Tüketim Önerisi: 11 yaş üstü yetişkinler için günde 3 kez birer tablet yemeklerden önce veya sonra alınabilir. Uyarı: Kan inceltici ilaçlar ile alınması önerilmez. Hamile ve emziren bayanların kullanmaları tavsiye edilmemektedir.

Aksu Vital sahibi kim?

Evli ve 4 çocuk babası. Dicle Üniversitesi Ziraat Mühendisliği (1982-1986) mezunu.1982-1996 yıllarında büyük bir aşkla arıcılık ve arı ürünleri ticareti yaparken 1989'da Aksu Vital Şirketini kuran Yunus Aksu ilk günden bugüne kadar şirketin Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürütmeye devam ediyor.

Aksu Vital hangi ülkenin?

Türkiye'de, kendi tesislerimizde üretim yapmaktayız. İlaç firmalarının altyapısında bulunan GMP(Good Manufacturing Process-İyi Üretim Uygulamaları) kalite standartlarına sahip üretim alanında, Türkiye'nin ve dünyanın en iyi bölgelerinden seçilen kaliteli hammaddelerden son ürünler hazırlanmaktadır.

Shiffa Home organik hindistan cevizi yağı nasıl kullanılır?

Saç Bakımı; Hindistan cevizi zengin içeriği ile saçların beslenmesine, sağlıklı uzamasına yardımcı olur. Saç diplerine ve saç uçlarına Hindistan cevizi yağını uygulayın. Yarım saat beklettikten sonra doğal içerikli bir şampuanla saçınızı yıkayın. Haftada 1 uygulayın, saçlarınız sağlıkla parlasın.

Shiffa Home ürünleri güvenilir mı?

Kalite Anlayışımız, Bugün bütün gelişmiş ülkelerde kullanımı hızla artan doğal ürünleri, Uluslar Arası Altın Kalite Ödülü, GMP, ISO22000 ve ISO9001 standartlarıyla üreten ShiffaHome güvenilir doğal marka olmayı başarmıştır.

Yunis Aksu Kimdir?

Dicle Üniversitesi Ziraat Mühendisliği (1982-1986) mezunu.1982-1996 yıllarında büyük bir aşkla arıcılık ve arı ürünleri ticareti yaparken 1989'da Aksu Vital Şirketini kuran Yunus Aksu ilk günden bugüne kadar şirketin Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürütmeye devam ediyor.

Shiffa Home yumurta kabuğu zarı ne işe yarar?

Yumurta kabuğu membranlarının hidrolizatlarının etkisi yüksektir. Glisin ve prolin, vücudun işlevlerinde ciddi rol oynayan yumurta kolajeninde bulunan iki aminoasittir. Bu iki aminoasit dokunun yeniden yapılanmasına yardımcı olur. Glisin ve prolin sayesinde yumurta kolajeni tüm vücuda iyi gelebilir.

Shiffa Home Perst cüce palmiye ne işe yarar?

İdrar yolunu ve organını koruduğu için böbrek taşı riskini de en aza düşürür. Cüce palmiye, vücudun salgılaması gereken testosteron hormonu için faydalıdır. İdrar yollarını koruma görevi bulunan cüce palmiye, eğer düzenli olarak tüketilirse prostat kanserini ortadan kaldırır.

Aksu Vital kırmızı ginseng ne işe yarar?

- Kırmızı ginseng bitkisinin güçlü antioksidan özelliği bulunmaktadır. Bu sayede bağışıklık sistemini güçlendirmektedir. - Kırmızı ginseng adaptojen bir bitki türü sayıldığı için vücuda dengeleyici bir etki yaratır. Bu nedenle vücudu sinir ve stresten korur.

Aksu Vital nerede üretiliyor?

1989 yılında kurulan Aksu Vital, bugün İstanbul'da metrekare alanda üretim yapıyor. Arısütü, propolis, polen, ham bal ürünlerini Türkiye pazarı ile ilk tanıştıran Aksuvital, Ar-Ge çalışmalarına da tüm hızıyla devam ediyor.