Internetten müze kart nasıl alınır?

İçindekiler:

  1. Internetten müze kart nasıl alınır?
  2. Internetten Müzekart kaç günde gelir?
  3. Müzekart kaç TL 2020?
  4. Kimler indirimli Müzekart alabilir?
  5. Muze kartla bir müzeye kaç kez girilir?
  6. Internetten indirimli Müzekart nasıl alınır?
  7. Indirimli Müze Kart ile hangi müzelere girilir?
  8. Müze Kart kaç yıl geçerli?
  9. Müzekart öğrenci kaç lira?
  10. Öğrenci müze kartı ne kadar 2021?

Internetten müze kart nasıl alınır?

Müzekart sahibi olmak isteyenler, kart basım istasyonlarından, "Fotoğraflı TC Kimlik kartı, Pasaport ya da Sürücü Belgesi" ibraz etmek suretiyle 40 saniye içinde Müzekartlarını alabilirler. Ayrıca "www.muzekart.com" adresine istenen bilgileri girerek kredi kartıyla Müzekart alabilirler.

Internetten Müzekart kaç günde gelir?

kimlik kartı, pasaport ya da sürücü belgesi ile Müzekartlarını alabiliyor. Ayrıca isteyenler, "https://muze.gov.tr/" adresine talep edilen bilgileri girerek kredi kartıyla Müzekart alabiliyor. Sistem onay verdikten sonra internet başvuruları 5 gün içinde kurye ile belirtilen adrese gönderiliyor.

Müzekart kaç TL 2020?

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Müzekart'ın satış ücretinde indirime gitti. Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, Müzekart'ın 70 TL olan ücreti, 1 Mart 2020 tarihi itibarıyla 60 TL'ye düşürülecek.

Kimler indirimli Müzekart alabilir?

Öğrenci kimliği ibrazı şartı ile 30 lira olan Müzekart; 18 yaş altı öğrenci, Milli Eğitim Bakanlığına bağlı öğretmenler ve 65 yaş üstü vatandaşlar için ücretsiz.

Muze kartla bir müzeye kaç kez girilir?

Artık o Müzekart'la her bir müzeye iki kez giriş hakkı veriyoruz." dedi. Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, Kültür ve Turizm Bakanlığı, İş Bankası ve TÜRSAB-MTM ortaklığıyla gerçekleştirilen Maximum kartın Müzekart olarak kullanılmasına yönelik yapılan tanıtım toplantısına katıldı.

Internetten indirimli Müzekart nasıl alınır?

Müzekartı internetten muze.gov.tr/MuseumPass adresinden alabiliyorsunuz. Daha sonra kartınız onay aldıktan sonra kartınız 5 gün içinde kurye ile belirtilen adrese gönderiliyor. İnternetten ayrıca gideceğiniz yerde müzekart geçerli olan yerler için e-bilet alabiliyorsunuz.

Indirimli Müze Kart ile hangi müzelere girilir?

Müzekart, bakanlığa bağlı bütün büyük müzelerin (Ayasofya, Topkapı Sarayı, Efes Antik Kenti, Göreme Açıkhava Müzesi, Pamukkale Hierapolis, Gaziantep Zeugma Mozaik Müzesi, Anadolu Medeniyetleri Müzesi vb.) gişelerinden çıkartılabiliyor.

Müze Kart kaç yıl geçerli?

MüzeKart ile T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı'na ve Milli Saraylar'a bağlı 300'den fazla müze ve örenyerini bir yıl boyunca sınırsız ziyaret edebilir, tarihte keyifli bir yolculuğa çıkabilirsiniz. Satın aldığınız ilk günden itibaren bir yıl boyunca geçerli olan Müze Kart'ın fiyatı Türk vatandaşları için 60 TL'dir.

Müzekart öğrenci kaç lira?

18 yaşından büyük öğrenci ve öğretmenler müze kartından indirimli olarak yararlanabiliyor. Müzekart öğrenci 2021 fiyatı 30 TL'dir. Müze kart fiyatı her yıl güncellenmekte.

Öğrenci müze kartı ne kadar 2021?

18 yaşından büyük öğrenci ve öğretmenler müze kartından indirimli olarak yararlanabiliyor. Müzekart öğrenci 2021 fiyatı 30 TL'dir. Müze kart fiyatı her yıl güncellenmekte.