Izmit toki konutları ne zaman yapılacak?

İçindekiler:

  1. Izmit toki konutları ne zaman yapılacak?
  2. Kocaeli'de toki nerede yapılacak?
  3. Izmit toki başvuru 2021 ne zaman?
  4. Körfez Toki Evleri nereye yapılacak?
  5. Korfez TOKİ ihalesini kim aldı?
  6. Adana TOKİ 2021 başvuruları ne zaman?

Izmit toki konutları ne zaman yapılacak?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) konutların 2023 yılında tamamlanmasını planlıyor.

Kocaeli'de toki nerede yapılacak?

İLKİ 19 OCAK'TA YAPILDI. Türkiye genelinde 100 bin konut yapacak olan Toplu Konut İdaresi, kentsel dönüşüm alanı ilan edilen İzmit'in Sekbanlı-Sepetçi bölgesinde ise toplam 1.282 konut inşa edecek. Bu konutların 747'si için ilk ihale 19 Ocak'ta yapıldı.

Izmit toki başvuru 2021 ne zaman?

TOKİ Dilovası alt gelir projesi kuralı satış yöntemiyle satışa çıktı. Dilovası alt gelir TOKİ için başvurular Halk Bankası aracılığıyla alınıyor. Dilovası alt gelir TOKİ projesinin kura çekilişi 10 Haziran 2021 tarihinde yapılacak. Proje için son başvuru tarihi 4 Haziran olarak belirlendi.

Körfez Toki Evleri nereye yapılacak?

Körfez İlimtepe'de hayata geçirilecek sosyal konut projesi, 1. derece deprem bölgesinde bulunması nedeniyle projenin temellerinin radye jeneral temel sistemi ile inşa edilmesi planlanıyor. En az 50 senelik fonksiyonel ömre sahip olacak olan toplu konutlar 475 milyon TL'ye mal olacak.

Korfez TOKİ ihalesini kim aldı?

TOKİ tarafından başlatılan yılda 100 bin konut projesi kapsamında Körfez İlimtepe'ye yapılması planlanan 1500 konutun ikinci etabı olan 1010 konutun ihalesi 6 Temmuz'da Ankara'da gerçekleştirildi. İhaleyi Kocaelili firma Haldız İnşaat kazandı.

Adana TOKİ 2021 başvuruları ne zaman?

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre; TOKİ tarafından Adana'da satışa sunulan konut tipi 2+1 veya 3+1 olan dairelerden almak isteyenlerin, 5 – 22 Nisan 2021 tarihleri arasında T. Halk Bankası A.Ş. Adana Şubeleri ve E-Devlet üzerinden başvurularını yapmaları gerekmektedir.