Erhan günar kimdir?

İçindekiler:

  1. Erhan günar kimdir?
  2. Serdar Doğan kimdir?
  3. Murat Keleş kimdir?
  4. Serdar Doğan kimdir nerelidir?
  5. Murat Keleş kaç yaşında?

Erhan günar kimdir?

Erhan GÜNAR (Kol Komutanı/Gösteri Pilotu) SOLOTÜRK, yılında hayata geçmiş ve 20 Ağustos 2010 tarihinde Hv.Plt.Bnb. Murat KELEŞ ilk SOLOTÜRK pilotu olmuş, ardından tarihinde ilk gösteri uçuşunu yaparak bugünlere kadar gösterilerine devam etmiştir.

Serdar Doğan kimdir?

Serdar DOĞAN (Gösteri Pilotu) ... 182'nci Filo K.lığı/Diyarbakır'da Hava Savunma Pilotu olarak görev yaptıktan sonra 2015 yılında SOLOTÜRK 3'üncü Gösteri Pilotu olarak seçilmiştir. 2016 yılından itibaren SOLOTÜRK Gösteri Pilotu ve Gösteri Emniyet Subayı olarak görevine devam etmektedir.

Murat Keleş kimdir?

Murat KELEŞ, tarihinde Tek F-16 Gösteri Uçuşu için ilk eğitim sortisini gerçekleştirmiş ve eğitimini 20 Ağustos 2010 tarihinde tamamlayarak Türkiye'nin ilk F-16 solo gösteri pilotu olmuştur. ... Hasan AKSAY'a ilk gösteri uçuşu arz edilmiştir.

Serdar Doğan kimdir nerelidir?

Hava Pilot Yüzbaşı Serdar Doğan 1984 Konya doğumlu olan Yzb.Serdar DOĞAN 2007 yılında Hava Harp Okulundan mezun olmuştur.

Murat Keleş kaç yaşında?

1974 doğumlu Bnb.KELEŞ 1995 yılında Hava Harp Okulunu bitirmiş, Merzifon ve Konya'da SEAD ve Silah Taktikler Öğretmeni olarak görev yaptıktan sonra 2010 yılında Gösteri Pilotu olarak seçilmiş ve 141'inci Filo K.lığına atanmıştır....