BtcTurk kimlik istiyor mu?

İçindekiler:

  1. BtcTurk kimlik istiyor mu?
  2. BtcTurk yaş sınırı var mı?
  3. BtcTurk neden TC kimlik istiyor?
  4. BtcTurk kimlik yükleme güvenli mi?
  5. Binance tr komisyon alıyor mu?
  6. 18 yaşından küçükler Coin alabilir mi?

BtcTurk kimlik istiyor mu?

Üyelik formunda tüm alanları doldurmanız zorunludur. Ad soyad, doğum tarihi ve TC Kimlik numaranız NVİ sisteminde doğrulanmaktadır. Telefon numaranız ise 2 aşamalı doğrulama kodu gönderimi için kullanılacaktır.

BtcTurk yaş sınırı var mı?

BtcTurk, herhangi bir nedenle sahibinin 18 yaşından küçük olduğunu tespit ettiği veya 18 yaşından küçüklerce kullanıldığından şüphe ettiği Kullanıcı hesaplarını ihbarsız olarak sonlandırma/askıya alma hakkına sahiptir.

BtcTurk neden TC kimlik istiyor?

BtcTurk aracılığıyla gerçekleştirilen Bitcoin alım satım işlemlerinin gerçek kişiler tarafından yapıldığının teyit edilebilmesi için TCKN bilginiz talep edilmekte ve NVI (Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü) sistemi üzerinden doğrulanmaktadır.

BtcTurk kimlik yükleme güvenli mi?

Temmuz 2018 tarihinden sonra BtcTurk'e üye olan kullanıcıların veri ihlalinden etkilenmediğini belirten BtcTurk, şu ifadeleri kullandı: ... - Kullanıcılarımızın işlem güvenliği açısından büyük önem teşkil eden şifre/parola gibi verileri ise sistemlerimizde güvenle saklanmaktadır.

Binance tr komisyon alıyor mu?

TR Binance internet sitesinde komisyon oranı %0.1 yazmasına rağmen satış işlemi sırasında yüksek komisyon kesmektedir.

18 yaşından küçükler Coin alabilir mi?

Kullanıcıların 18 yaşından büyük olması zorunludur. 18 yaş kriteri, Türkiye Cumhuriyeti Merkezi Nüfus İdaresi Sistemine göre belirlenmektedir.