LC Waikiki ne anlama gelmektedir?

İçindekiler:

  1. LC Waikiki ne anlama gelmektedir?
  2. LC Waikiki xside nedir?
  3. Küçükler Holding sahibi kim?
  4. Southblue hangi marka?
  5. Waikiki hangi ülkeye ait?

LC Waikiki ne anlama gelmektedir?

LC Waikiki'nin Doğuşu! LC Waikiki Fransız tasarımcı George Amoual ve ortağı tarafından 1988 yılında Fransa'da kurulmuştur. İki ortak Fransızca "arkadaşlar" anlamına gelen "Les Copains" kelimelerinin baş harfleri olan "LC" kısaltmasına ünlü Waikiki Plajı'nın adını ekleyerek LC Waikiki markasını yaratmıştır.

LC Waikiki xside nedir?

Kış renklerini spor ve rahatlıkla birleştiren LC Waikiki'nin genç markası XSIDE, yılın en soğuk günlerinde hem rahat hem de stil sahibi görünmeniz için Active Wear Koleksiyonu'nu sunuyor. ... Şeftali, Venedik kırmızısı, Azur mavisi gibi renklerle parlayan masalsı kış stilleri, XSIDE ile spor tasarımlara dönüşüyor.

Küçükler Holding sahibi kim?

2003 yılına kadar grubun Genel Müdürlük görevini üstlenen Vahap Küçük, 2003 yılından sonra perakende şirketinin Yönetim Kurulu Başkanlığı'na geçti. Aynı zamanda ortaklarının tamamını Küçük Ailesi'nin oluşturduğu Küçükler Holding'in kuruluşunu gerçekleştirip Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini üstlendi.

Southblue hangi marka?

LC Waikiki ve alt markası Southblue, 40' ların maskulen çekiciliğinde ve Rokoko döneminin parlak ve oryantal yansımalarında gezen bir sonbahar zarafeti ile şehirli ve çalışan kadınların gardırobuna seçkin bir kimlik katıyor.

Waikiki hangi ülkeye ait?

Lc waikiki şirketi 1988 yılında Fransa'da kurulmuş ancak 1997 yılında bir Türk markası olmuştur. Lc waikiki şirketinin 47 ülkede 1047 mağazası bulunmaktadır.